МАЛДИВИ 2019

baros-maldives_pwv-aerial_hr

ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ ЗА МАЛДИВИ

 7 / 10 НОЌЕВАЊА

Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој сигурно ќе Ве эачуди. Но, коралните гребени кои ги опкружуваат овие острови го смируваат океанот и ги чуваат островите и нивните жители со векови.
Острови со бел корален песок, кокосови палми, изобилие од тропски растенија, како и прекрасниот и необичен подводен свет. Места кои  се одликуваат со својата единственост и кои никогаш повторно нема да ги најдете… тоа се токму овие рајски острови Малдивите.
Местоположбата, морето, ветерот и сонцето заедно формираат идеални услови за престој. Температурата се движи од 23 до 32 степени, но умерениот ветер кој постојано дува го прави престојот на островите пријатен. Дождовите обично се присутни во периодот јуни – јули, но сепак неможете да ги предвидите. Се појавуваат одеднаш без предупредување и веданш исчезнуваат.

Галерија

Ценовник

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2019 – АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ 

* БЕСПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ ВО ЗАЕДНИЧКИ ПРОСТОРИИ И ВО СОБА (Освен во FUN ISLAND )

* БЕСПЛАТНА ВОДА ЗА ВРЕМЕ НА ОБРОЦИТЕ И ВО СОБА

* БЕСПЛАТНО СПОРТОВИ НА ВОДА И НА КОПНО

* ДВЕ ДЕЦА ДО 11.99 г. БЕСПЛАТНО ВО СОБА СО ДВЕ ВОЗРАСНИ ЛИЦА

ХОТЕЛИ

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

БР НА НОЌЕВАЊА  

 трансфер

 

7

10

 
 

ЦЕНА ОД

ЦЕНА ОД

 

АВИОНСКИТЕ КАРТИ ДО МАЛЕ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ ВО ЦЕНАТА

FUN ISLAND 3* Beach Front Room

FB 

07.01-31.03

890 €

 1145 €

 

глисер

01.04-30.04

814 €

1098 €

01.05-31.07

699 €

933 €

01.08-31.08

821

1106 

01.09-31.10

708  944 

01.11-27.12

714 

952 

HOLIDAY ISLAND 4* Superior Beach Bungalow

HB 
FB 

01.04-30.04

954 €

1239 €

 

авион

01.05-31.07

748 €

944 €

01.08-31.08

824 €

1052 €

01.09-31.10

 795 

1011 

01.11-30.11

830 

1061 

01.12-27.12 861 €   1106 
SUN ISLAND 5* Superior Beach Bungalow

HB 
FB 

07.01-31.03

1.505 €

1917 €

 

 

авион

 

 

01.04-30.04

995 €

1297 €

01.05-31.07

798 €

1015 €

01.08-31.08

876 €

1127 

01.09-31.10

838 

1073 

01.11-30.11

870 

1119 

01.12-27.12

899 

1160 

PARADISE ISLAND 5* Superior Beach Bungalow

HB 
FB

01.04-30.04

 979 €

1338 €

 

глисер

01.05-31.07

 827€

1052 €

01.08-31.08

944 €

1288 

01.09-31.10

816 € 1106 €
01.11-30.11 857 € 1164 €
01.12-27.12 892  1214
ROYAL ISLAND 5* Beach Villa

HB 
FB

01.04-30.04

1152 €

1521€

авион

 

01.05-31.07

879 €

1131 €

01.08-31.08

1030€

1347

01.09-31.10  969 €   1260 €
01.11-30.11 1036 €   1355 €
01.12-27.12 1833€ 1442€

Програма на патување

Забелешки