МАЛДИВИ – Промотивни Пакети!

baros-maldives_pwv-aerial_hr

ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ ЗА МАЛДИВИ

 7 / 9 НОЌЕВАЊА

со вклученa aвионска карта( Со аеродромски такси )  и  трансфер

Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој сигурно ќе Ве эачуди. Но, коралните гребени кои ги опкружуваат овие острови го смируваат океанот и ги чуваат островите и нивните жители со векови.
Острови со бел корален песок, кокосови палми, изобилие од тропски растенија, како и прекрасниот и необичен подводен свет. Места кои  се одликуваат со својата единственост и кои никогаш повторно нема да ги најдете… тоа се токму овие рајски острови Малдивите.
Местоположбата, морето, ветерот и сонцето заедно формираат идеални услови за престој. Температурата се движи од 23 до 32 степени, но умерениот ветер кој постојано дува го прави престојот на островите пријатен. Дождовите обично се присутни во периодот јуни – јули, но сепак неможете да ги предвидите. Се појавуваат одеднаш без предупредување и веданш исчезнуваат.

Галерија

Ценовник

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018 -  АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ 

* ДВЕ ДЕЦА Д0 11.99Г. ВО СОБА СО 2 ВОЗРАСНИ ЛИЦА – БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ

* БЕСПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ ВО ЗАЕДНИЧКИ ПРОСТОРИИ И ВО СОБА (Освен во FUN ISLAND )

* БЕСПЛАТНА ВОДА ЗА ВРЕМЕ НА ОБРОЦИТЕ И ВО СОБА

* БЕСПЛАТНО СПОРТОВИ НА ВОДА И НА КОПНО

* БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ( НОЌНО РИБАРЕЊЕ )

ХОТЕЛИ

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

БР НА НОЌЕВАЊА  

 трансфер

 

7

9

 
 

ЦЕНА ОД

ЦЕНА ОД

 
FUN ISLAND 3* Beach Front Room

FB 

07.01-31.03

1.335 €

1.515 €

 

глисер

01.04-30.04

1.265 €

1.435 €

14.06-21.07

 

1.329 €
кон понуда

01.08-31.08

1.295 

1.485 

01.09-31.10

1.185  1.355 

01.11-27.12

1.195 

1.365 

HOLIDAY ISLAND 4* Superior Beach Bungalow

HB 

07.01-31.03

1.535 €

1.735 €

 

хидро-авион

01.04-30.04

1.345 €

1.495 €

14.06-21.07

 

1.299 €
кон понуда

01.08-31.08

1.255 

1.415 

01.09-31.10

1.225 

1.385 

01.11-30.11 1.265  1.425 
SUN ISLAND 5* Sun Villa

HB

07.01-31.03

1.525 €

1.755 €

 

 

хидро-авион

 

 

01.04-30.04

1.385 €

1.565 €

14.06-21.07

 

1.329 
кон понуда

01.08-31.08

1.265 

1.425 

01.11-30.11

1.255 

1.415 

PARADISE ISLAND 5* Superior Beach Bungalow

 

HB

07.01-31.03

1.585 €

1.855 €

 

глисер

01.04-30.04

1.445 €

1.655 €

14.06-21.07

 

1.369 
кон понуда

01.08-31.08

 1.415 €  1.645 €
01.09-31.10  1.295 €  1.495 €
ROYAL ISLAND 5* Beach Villa

HB

01.04-30.04

1.555 €

1.775 €

хидро-авион

 

14.06-21.07

 

1.419 
кон понуда

01.08-31.08  1.465 €  1.675 €
01.09-31.10  1.395 €  1.595 €

Програма на патување

Забелешки