Малезија – Куала Лумпур + Лангкави

Berjaya-Langkawi-Resort

Ако сте трагачи по возбуди или вљубеници во природата, оваа дива дестинација исполнета со широк спектар на авантуристички активности е ваш вистински предизвик..Како мешавина од три различни култури и религии, со тропска клима и бујна вегетација, со дождовни шуми и орангутани…оваа егзотична земја, полна со најразлични вкусови, бои и ароми е она за кое секогаш сте сонувале.

Галерија

Ценовник

KUALA LUMPUR + LANGKAWI / 12 ноќевања со Вклучени АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ

 

КУАЛА ЛУМПУР 3 НОЌИ

ЛАНГКАВИ 9 НОЌИ

ЦЕНА

 Dorsett Regency 4***

Langkawi Holiday Villa 4****

 СЕ АЖУРИРА  

Цената вклучува:
• Повратни авионски карти од Скопје до Лангкави, Аеродромски такси, сите трансфери од аеродром до хотел и назад, асистенција на аеродром, 3 ноќевања со појадок во хотел со 4*** во центар на Куала Лумпур, “ City Tour “ Kуала Лумпур со стручен, локален водич( Придружна ), 9 ноќевања со појадок во Хотел со 4**** на Лангкави, Островска тура со стручен, локален водич ( 3,5 часа, придружна ), организација на патувањето

Цената не вклучува:
• Трансфер од Аеродромот Субанг ( SZB ) до КЛИА ( KUL ), Патничко, здравствено осигурување

1ЕУР = 62.00 МКД

Забелешки