Малезија, Куала Лумпур + Борнео

BORNEO 1

ПОЧИТУВАНИ, ЦЕНИТЕ  СЕ ВО ФАЗА НА АЖУРИРАЊЕ И НАСКОРО ЌЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ.

Ако сте трагачи по возбуди или вљубеници во природата, оваа дива дестинација исполнета со широк спектар на авантуристички активности е ваш вистински предизвик..Како мешавина од три различни култури и религии, со тропска клима и бујна вегетација, со дождовни шуми и орангутани…оваа егзотична земја, полна со најразлични вкусови, бои и ароми е она за кое секогаш сте сонувале

Галерија

Ценовник

KUALA LUMPUR +  SARAWAK, BORNEO

 

КУАЛА ЛУМПУР 2 НОЌИ

ЛАНГКАВИ 7 НОЌИ

ЦЕНА 

 Hotel so 3***

Damai Beach Resort 4****

 

Цената вклучува:

• Повратни авионски карти од Скопје до Кучинг, Аеродромски такси, сите трансфери од аеродром до хотел и назад, асистенција на аеродром, 2 ноќевања со појадок во хотел со 3*** во центар на Куала Лумпур, “ City Tour “ Kуала Лумпур со сручен, локален водич( Придружна ),7 ноќевања со појадок во Damai Beach Resor 4****, Посета на “ Semangooh Orang Utan”, “ City tour “ на Кучинг( Придружни тури со локален водич )

• Цената не вклучува Патничко осигурување.