Maritim Resort & Spa Mauritius 5*****

thumb_1600_1280_MAU_200_Pool_Birdview[6870]

maritimhttp://www.maritim.com/en/hotels/mauritius/hotel-mauritius/hotel-overview#hotel_content

Опкружен со блескаво бели песочни плажи и тиркизни длабочини на Индискиот Океан, само неколку места на земјата имаат право на изреката “рај” на земјата.

Познат по фасцинантниот пејзаж и романтичните заливи, еден од најбараните места на островот е Maritim Resort & Spa Mauritius.
Хотелот претставува луксузен ресорт и спа центар од највисоки меѓународни стандарди, сликовито врамен на 25 хектари зелена тропска градина со природни паркови опкружени со Индискиот Океан. 
Неговиот извонреден амбиент, гледајќи кон заливот на желките, хотелот е перфектна комбинаја на тропска и колонијална архитектура која обезбедува софистициран и релаксиран одмор, благодарејќи на мноштвото спортски и рекреативни објекти кои се на располагање.
Навистина посветениот и пријателски настроен маурициски персонал, добрата храна, локацијата и опкружувањето, флексибилноста да се исполнат сите барања на нивните клиенти се добро искусени од клиенти кои постојано се враќаат во овој хотел, со што го прават симбол за загарантиран квалитет и беспрекорна услуга.

 

Галерија

Ценовник

Maritim Resort 5*****

 

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

01.11 – 30.11.2016
04.01 – 21.04.2017
01.10 – 31.10.2017

01.12 – 21.12.2016
22.04 – 30.09.2017

22.12 – 05.01.2017

УСЛУГИ

HB

HB

HB

НОЌЕВАЊА

11

11

11

Цена по лице во двокреветна соба
 PRIVILEGE ROOM

  1.795€

1.345€

2.495€

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

ПОПУСТИ и БЕНЕФИЦИИ

  • за ЈУБИЛЕИ ( Годишнини од брак, на 5 години )
  • за брачно патување ( Не подолго од 12 месеци од склучување на бракот)
  • За венчавки
  • За рана резервација ( 30 дена  пред термин )
  • За фамилии

Програма на патување

Забелешки