Melia Bali 5* / Nusa Dua

Melia Bali Garden_preview

www.melia.com

Се наоѓа на брегот на Nusa Dua, нај престижната одморалишна енклава на Бали, и претставува уникатно светилиште со егзотична убавина и удобност за оние кои бараат одмор од соништата.Целиот имот зазема 10,7 хектари бујна тропска градина со огромна лагуна и базен кој се протега низ целиот комплекс. Современата тропска архитектура , храбриот декор и пространата градина се израз на суштинското на Бали.
Хотелот ужива одлична локација, на само 11 километри од Меѓународниот аеродром. Тоа е во непосредна близина на Bali Collection, главната шопинг зона.

MELIA BALI 1

 

 

 

 

Галерија

Ценовник

 АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ХОТЕЛ + ТРАНСФЕР + 3 ЕКСКУРЗИИ

Melia Bali Villas & SPA 5* +
Nusa Dua  STD

Време на престој

Лето 2019

Услуги

BB

BB

BB

Ноќевања

9 НОЌИ
18.06 – 27.06

9 НОЌИ
16.07 – 25.07

9 НОЌИ
27.08 – 05.09

Цена по лице во двокреветна соба

1.399 €

1.939 €

1.739 €


 

Програма на патување

Забелешки