MELISSA HOTEL 3*

melisaa

Положба: Псакудиа
Сместување:48 соби(студиа и апартмани)  опремени се со мини кујна,бања, фрижидер, клима уред, сателитскаТВ и телефон.
Услуга: AI
Содржини: Ресторан, бар( покрај базен и на плажа), перална, сеф, паркинг…
Плажа: Песочна( 80м до плажа)
Спорт и забава: Базен,детски базен, фудбалски терен…

Галерија

Ценовник

 

MELISSA HOTEL 3 *

период

19.04-18.05 

09.09-22.09 

19.05-08.06 

09.06-06.07

26.08-08.09

07.07-25.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

           СОБА 

услуга

 Цена од ноќ по лице ( евра ) 

лица

1 дете 0-7

1 дете 7-13

2 дете 0-7

2 дете 7-13

3 возр.

4 возр.

DBL upper floor

BB

20€

30€

30€

44€

51€

2+1

-100%

-100%

/

/

-30%

/

Economy room -Annex

BB

18€

27€

27€

38€

45€

2+2

-100%

-80%

-50%

-70%

-30%

-40%

Family GF 

BB

22€

32€

32€

48€

60€

2+2

-100%

-80%

-70%

-70%

-30%

/

Забелешки