MERAKI Beach Resort 4*(Adults Only )

MER 4

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 03. 2019

Овој новоотворен хотел се наоѓа на една од најубавите плажи на овој дел на Хургада.
Хотелот има 270 соби, сите со купатило со туш,модерно обработени и опремени со сателитска ТВ, телефон, мини фрижидер, клима и т.н.
Хотелот е наменет само за возрасни лица.

 MER 5

Галерија

Ценовник

 

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Престој од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг #### #### #### #### 16.сеп 23.сеп
DOUBLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 469 469 499 499 499 499 499 509 519 519 519 519 519 519 519 519 519 489 469 469 469 469 469 469
Цена за еднокреветна соба 589 589 629 629 629 629 629 639 659 659 659 659 659 659 659 659 659 609 589 589 589 589 589 589
TRIPLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 529 529 559 559 559 559 559 569 579 579 579 579 579 579 579 579 579 549 529 529 529 529 529 529
Цена за еднокреветна соба 679 679 719 719 719 719 719 729 739 739 739 739 739 739 739 739 739 699 679 679 679 679 679 679
Трет возрасен 499 499 499 499 499 499 499 509 519 519 519 519 519 519 519 519 519 489 499 499 499 499 499 499
GYPSTER & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 529 529 559 559 559 559 559 569 579 579 579 579 579 579 579 579 579 549 529 529 529 529 529 529
Цена за еднокреветна соба 679 679 719 719 719 719 719 729 739 739 739 739 739 739 739 739 739 699 679 679 679 679 679 679
MERAKILIOUS & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 549 549 579 579 579 579 579 589 599 599 599 599 599 599 599 599 599 569 549 549 549 549 549 549
Цена за еднокреветна соба 699 699 739 739 739 739 739 759 769 769 769 769 769 769 769 769 769 729 699 699 699 699 699 699
Трет возрасен 519 519 519 519 519 519 519 529 539 539 539 539 539 539 539 539 539 509 519 519 519 519 519 519

 

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул ### 26.јул 29.јул ### ### ### ### 16.авг 19.авг #### ### ### 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
DOUBLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 669 669 629 679 649 699 659 699 659 699 659 699 659 669 609 629 589 629 589 589
Цена за еднокреветна соба 879 879 819 899 849 929 869 929 869 929 869 929 869 889 789 819 759 819 759 759
TRIPLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 769 769 719 779 729 799 739 799 739 799 739 799 739 769 689 729 679 729 679 679
Цена за еднокреветна соба 1.029 1.029 949 1.039 979 1.069 989 1.069 989 1.069 989 1.069 989 1.029 909 969 889 969 889 889
Трет возрасен 709 709 659 719 699 739 709 739 709 739 709 739 709 709 629 639 619 639 619 619
GYPSTER & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 769 769 719 779 729 799 739 799 739 799 739 799 739 769 689 729 679 729 679 679
Цена за еднокреветна соба 1.029 1.029 949 1.039 979 1.069 989 1.069 989 1.069 989 1.069 989 1.029 909 969 889 969 889 889
MERAKILIOUS & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 799 799 739 809 759 829 769 829 769 829 769 829 769 799 719 759 709 759 709 709
Цена за еднокреветна соба 1.069 1.069 989 1.089 1.019 1.119 1.029 1.119 1.029 1.119 1.029 1.119 1.029 1.079 949 1.009 929 1.009 929 929
Трет возрасен 739 739 709 749 699 769 709 769 709 769 709 769 709 739 659 699 649 699 649 649

 

Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
DOUBLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 749 769 799 799 799 809 819 829 839 839 839 839 839 839 839 809 789 759 749 749 749 749
Цена за еднокреветна соба 989 1.019 1.069 1.069 1.069 1.079 1.089 1.109 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.089 1.049 1.009 979 979 979 979
TRIPLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 869 889 919 919 919 929 939 949 959 959 959 959 959 959 959 929 909 879 869 869 869 869
Цена за еднокреветна соба 1.169 1.209 1.249 1.249 1.249 1.259 1.269 1.289 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.259 1.229 1.189 1.169 1.169 1.169 1.169
Трет возрасен 779 829 859 859 859 839 849 859 869 869 869 869 869 869 869 839 819 789 779 779 779 779
GYPSTER & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 869 889 919 919 919 929 939 949 959 959 959 959 959 959 959 929 909 879 869 869 869 869
Цена за еднокреветна соба 1.169 1.209 1.249 1.249 1.249 1.259 1.269 1.289 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.259 1.229 1.189 1.169 1.169 1.169 1.169
MERAKILIOUS & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 909 929 959 959 959 969 979 989 999 999 999 999 999 999 999 969 949 919 909 909 909 909
Цена за еднокреветна соба 1.229 1.259 1.309 1.309 1.309 1.319 1.329 1.349 1.369 1.369 1.369 1.369 1.369 1.369 1.369 1.319 1.289 1.249 1.219 1.219 1.219 1.219
Трет возрасен 819 869 869 869 869 879 889 899 909 909 909 909 909 909 909 879 859 829 819 819 819 819

Програма на патување

Забелешки