Mercure Hurghada Hotel 4* (ex Sofitel)

мер 19

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

MERCURE HURGHADA HOTEL 4* се наоѓа на окулу 15км. од центарот на Хургада и зафака терен од окулу 40хектари, со своја сопствена, песочна плажа. Хотелскиот комплекс опфаќа Главна централна зграда со рецепција и малку сместувачки капацитети како и сместувачки објекти во форма на бунгалови и вили. Од содржини има базен, 3 ресторани, 4 барови, тениски терени… Сите стандардни соби се двокреветни со или без додатен кревет, климатизирани, опремени со САТ ТВ, Телефон, мини бар..

мер 5

 

Галерија

Ценовник

 

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
STANDARD GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 409 409 429 429 429 429 429 429 429 429 429 429 429 429 429 429 429 419 409 409 409 409 409 409
»Прво дете од 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете од 6-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Еднокреветна соба 509 509 529 529 529 529 529 529 529 529 529 529 529 529 529 529 529 509 509 509 509 509 509 509
»Прво дете од 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете од 6-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-5.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 6-13.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 6-13.99 (ако прво дете е од  6-13.99) 313 313 319 319 319 319 319 319 319 319 319 319 319 319 319 319 319 315 313 313 313 313 313 313

 

 

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
STANDARD GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 589 589 559 589 559 589 559 589 559 589 559 589 559 589 549 569 539 569 539 539
»Прво дете од 2-5.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете од 6-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Еднокреветна соба 759 759 709 759 709 759 709 759 709 759 709 759 709 749 689 729 689 729 689 689
»Прво дете од 2-5.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете од 6-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-5.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 6-13.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 6-13.99 (ако прво дете е од  6-13.99) 405 405 388 405 388 405 388 405 388 405 388 405 388 400 380 394 378 394 378 378
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
STANDARD GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 659 669 669 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 679 669 659 659 659 659 659
»Прво дете од 2-5.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете од 6-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Еднокреветна соба 859 879 889 899 899 899 899 899 899 899 899 899 899 899 899 889 879 869 859 859 859 859
»Прво дете од 2-5.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете од 6-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-5.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 6-13.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 6-13.99 (ако прво дете е од  6-13.99) 457 463 470 470 470 470 470 470 470 470 470 470 470 470 470 466 463 459 457 457 457 457

Програма на патување

Забелешки