Mercure Hurghada Hotel 4* (ex Sofitel)

мер 19

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.ЈУНИ

MERCURE HURGHADA HOTEL 4* се наоѓа на окулу 15км. од центарот на Хургада и зафака терен од окулу 40хектари, со своја сопствена, песочна плажа. Хотелскиот комплекс опфаќа Главна централна зграда со рецепција и малку сместувачки капацитети како и сместувачки објекти во форма на бунгалови и вили. Од содржини има базен, 3 ресторани, 4 барови, тениски терени… Сите стандардни соби се двокреветни со или без додатен кревет, климатизирани, опремени со САТ ТВ, Телефон, мини бар..

 

Галерија

Ценовник

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.ЈУНИ

MERCURE HURGHADA HOTEL 4* (ex Sofitel) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп 10.сеп
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STANDARD GARDEN VIEW возрасен 455 455 465 475 485 485 485 475 465 455 455
(2+1) 1 Дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  Доплата за 1/1 соба 138 138 144 150 156 156 156 150 144 138 138
DBL STANDARD SEA VIEW возрасен 485 485 495 505 515 515 515 505 495 485 485
(2+1) 1 Дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  Доплата за 1/1 соба 156 156 162 168 174 174 174 168 162 156 156
DBL SUPERIOR GARDEN VIEW возрасен 485 485 495 505 515 515 515 505 495 485 485
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  2 дете 2-11,99 455 455 465 475 485 485 485 475 465 455 455
  3 возрасен 455 455 465 475 485 485 485 475 465 455 455
DBL SUPERIOR POOL VIEW возрасен 515 515 525 535 545 545 545 535 525 515 515
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  2 дете 2-11,99 485 485 495 505 515 515 515 505 495 485 485
  3 возрасен 485 485 495 505 515 515 515 505 495 485 485
FAMILY возрасен 545 545 555 565 575 575 575 565 555 545 545
(2+2 / 3+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  2 дете 6-11,99 385 385 390 395 400 400 400 395 390 385 385
  3 возрасен 515 515 525 535 545 545 545 535 525 515 515
MERCURE HURGHADA HOTEL 4* (ex Sofitel) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д
DBL STANDARD GARDEN VIEW возрасен 719 729 749 759 769 769 759 739 719 709
(2+1) 1 Дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  Доплата за 1/1 соба 272 278 290 296 302 302 296 284 272 266
DBL STANDARD SEA VIEW возрасен 784 794 814 824 834 834 824 804 784 774
(2+1) 1 Дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  Доплата за 1/1 соба 311 317 329 335 341 341 335 323 311 305
DBL SUPERIOR GARDEN VIEW возрасен 784 794 814 824 834 834 824 804 784 774
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 2-11,99 719 729 749 759 769 769 759 739 719 709
  3 возрасен 719 729 749 759 769 769 759 739 719 709
DBL SUPERIOR POOL VIEW возрасен 849 859 879 889 899 899 889 869 849 839
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 2-11,99 784 794 814 824 834 834 824 804 784 774
  3 возрасен 784 794 814 824 834 834 824 804 784 774
FAMILY возрасен 914 924 944 954 964 964 954 934 914 904
(2+2 / 3+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-11,99 590 595 605 610 615 615 610 600 590 585
  3 возрасен 849 859 879 889 899 899 889 869 849 839

Програма на патување

Забелешки