Москва -6 дена Нова Година

hit--moskva-nova-godina-2018-478
 

        Москва  6 дена/4 ноќи

          29.12–03.01.2019

             Лет од Белград

              

Галерија

Ценовник

 ХОТЕЛ 4*
(
МОСКВА) 

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

29.12 – 03.01.2019

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

4

Редовна Пакет Цена по лице во двокреветна (1/2) соба

495 € / 30690мкд

Дете 2-11.99г во соба со 2 возрасни на помошен лежај

450 € / 27.900 мкд

Доплата за еднокреветна соба

105 € / 6510 мкд

Програма на патување

Забелешки