Москва & Санкт Петерсбург 2017

moscow_2514535b

** СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА **

Москва &  Санкт Петерсбург 2017

             

            21.05.-27.05.2017

            17.06.-24.06.2017

           16.07.-22.07.2017

            13.08.-19.08.2017

            17.09.- 23.09.2017

           08.10.-14.10.2017

 

 

Галерија

Ценовник

 

                   МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ

 

21.05-27.05.2017

                6НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

BEST WESTERN PLUS VEGA HOTEL4* & PARK INN PRIBALTYSKAYA 4* 

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

648€ / 40176мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

530€ / 32860 мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

190€ /11780 мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

                              МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

17.06-24.06.2017

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

BEST WESTERN PLUS VEGA HOTEL4* & PARK INN PRIBALTYSKAYA 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

688€ / 42656мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

630€ /39060 мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

230€ / 14260 мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ                                                                     149€/9238 мкд

ПОБАРАЈТЕ  ПРОГРАМА ВО АГЕНЦИЈА !!!

 

 

 

 

 

 

 

                              МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

16.07-22.07.2017

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

BEST WESTERN PLUS VEGA HOTEL4* & PARK INN PRIBALTYSKAYA 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

648€ / 40176мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

590€ /36580мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

190€ / 11780мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

                              МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

13.08-19.08.2017

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

BEST WESTERN PLUS VEGA HOTEL4* & PARK INN PRIBALTYSKAYA 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

648€ / 40176мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

590€ /36580мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

190€ / 11780мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

17.09-23.09.2017

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

BEST WESTERN PLUS VEGA HOTEL4* & PARK INN PRIBALTYSKAYA 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

595€ / 36.890мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

540€ /33.480 мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

145€ / 8990 мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

08.10-14.10.2017

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

BEST WESTERN PLUS VEGA HOTEL4* & PARK INN PRIBALTYSKAYA 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

545€/ 33790мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

490€ /30380 мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

120€ / 7440мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

Програма на патување

Забелешки