Москва & Санкт Петерсбург 2019

moscow_2514535b

** СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА **

Москва &  Санкт Петерсбург 2019 

   19.05-25.05.2019

     09.06.-15.06.2019

    23.06-29.06.2019

    14.07-20.07.2019

   11.08-17.08.2019

 

 

        

Галерија

Ценовник

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

14.04.-20.04.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel Delta 4* /Hotel Moskva 4* 

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

495€/ 30.690мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

445€ /27.590мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

125€ / 7.750мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

28.04.-04.05.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel Delta 4* /Hotel Moskva 4* 

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

638€/ 39.556мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

588 € /36.456мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

155€ / 9.610мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

19.05-25.05.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

665€/ 41.230мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

595 € /36.890мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

195€ / 12.090мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

09.06-15.06.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

695€/ 43.030мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

640 € /39.680мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

215€ / 13.330мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

23.06-29.06.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

695€/ 43.030мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

640 € /39.680мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

215€ / 13.330мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

14.07-20.07.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

665€/ 41.230мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

595 € /36.890мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

175€ / 10.850мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

  

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

11.08-17.08.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

665€/ 41.230мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

595 € /36.890мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

175€ / 10.850мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Програма на патување

Забелешки