Movenpick Soma Bay 5*, Soma Bay

сома 7

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

Локација: Новоизграден, луксузен хотелски комплекс кој се прфостира на површина од 15ха, отворен во април 2013год. во заливот Со0ма Беј, познат по прекрасните, песочни плажи.Лоциран е веднаѓ покрај море и е опкружен со голем број на базени. Растојанието до аеродром е 45км. а до центар на градот 55км.
Соби : Има 400соби и 27 свити, сите модерно и современо опремени ( купатило со фен, САТ ТВ, телефон, мини бар, клима уред, сеф…)
Содржини: Хотелот има главен ресторан во кој се послужува доручек, ручек и вечера, А Ла Карт М едитерански ресторан, неколку снек барови ( во лоби, покрај базен, на плажа )во кои се служи храна во текот на целиот ден, интернет центар, менувачница, салон за убавина, сервис за перење и пеглање, и.т.н.)

сома 10

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
CLASSIC MOUNTAIN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 429 429 439 439 439 439 439 439 439 449 449 449 449 449 449 449 449 439 439 439 439 439 439 439
Еднокреветна соба 529 529 539 539 539 539 539 539 549 559 559 559 559 559 559 559 559 549 539 539 539 539 539 539
»Прво дете од 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете од 6-11.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
CLASSIC POOL OR LAGOON VIEW & ALL INCLUSIVE                        
Цена по лице во двокреветна соба 429 429 439 439 439 439 439 439 439 449 449 449 449 449 449 449 449 439 439 439 439 439 439 439
Еднокреветна соба 529 529 539 539 539 539 539 539 549 559 559 559 559 559 559 559 559 549 539 539 539 539 539 539
»Прво дете од 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете од 6-11.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
CLASSIC MOUNTAIN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 619 619 579 619 589 629 599 639 599 639 599 639 599 629 579 619 579 619 579 579
Еднокреветна соба 799 799 739 799 749 819 769 829 769 829 769 829 769 819 749 799 739 799 739 739
»Прво дете од 2-5.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете од 6-11.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
CLASSIC POOL OR LAGOON VIEW & ALL INCLUSIVE                    
Цена по лице во двокреветна соба 619 619 579 619 589 629 599 639 599 639 599 639 599 629 579 619 579 619 579 579
Еднокреветна соба 799 799 739 799 749 819 769 829 769 829 769 829 769 819 749 799 739 799 739 739
»Прво дете од 2-5.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете од 6-11.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235

 

Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
CLASSIC MOUNTAIN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 689 699 699 709 709 709 719 729 729 739 739 739 739 739 739 729 729 719 709 709 709 709
Еднокреветна соба 899 919 929 939 939 939 949 959 969 979 979 979 979 979 979 969 959 949 939 939 939 939
»Прво дете од 2-5.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете од 6-11.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
CLASSIC POOL OR LAGOON VIEW & ALL INCLUSIVE                      
Цена по лице во двокреветна соба 689 699 699 709 709 709 719 729 729 739 739 739 739 739 739 729 729 719 709 709 709 709
Еднокреветна соба 899 919 929 939 939 939 949 959 969 979 979 979 979 979 979 969 959 949 939 939 939 939
»Прво дете од 2-5.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете од 6-11.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255

Програма на патување

Забелешки