МОЗАМБИК

13100_L

 МОЗАМБИК-МАОУТО И ОДМОР ВО МЕКУФИУ

              10 дена со авион

              Тргнување 27.03.2017

              Враќање 05.04.2017

Галерија

Ценовник

 

 

 

 

 Датум на тргнување

 Услуга –Хотел 4* и  5*

 Цена

  1/1 соба доплата

 27.03.2017.

 Според програмата 

  2090  €

   890 €

Програма на патување

Забелешки