Ocean Paradise Resort & Spa 4*

ocean paradise 4

Галерија

Ценовник

 

OCEAN PARADISE RESORT & SPA 4*

 

ПЕРИОД

23.12-09.01

10.01-28.02

01.07-15.07

01.03-31.03

01.09-30.09

01.04-30.05

01.06-30.06

16.07-20.08

     

21.08-31.08

01.10-31.10

 01.11-22.12

     

 

УСЛУГА

   12 НОЌЕВАЊА + ТРАНСФЕР APT-HTL-APT

Цена по лице во STANDARD GARDEN

HB

2.445 €

1.245 €

1.115 €

825 

885 €

1.375 €

Цена по лице во SUPERIOR GARDEN

HB

2.885€

1.395 €

 1.245€

905 

985€

 1.545€

Цена по лице во SUPERIOR SEAFRONT

HB

 2.885€

 2.065€

 1.895€

1.425 

 1.645€

 2.255€

Задолжителна доплата за периодот за Велигден (14.04-17.04) 45€ по лице

Доплата за FB за 25€ / Доплата за Al за 35€

*Цената не вклучува авионски билет
 Најефтината моментална цена е со Turkish Airlanes – 471€ + 274  вклучени аеродромски такси,  за резервација до  10.12.2016

Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки