Old Palace Resort 5*, Sahl Hasheesh

old 11

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019

Old Palace Resort 5*De Lux, Sahl Hasheesh

Локација: Хотелот се наоѓа во Сал Хашееш на песочна плажа долга 200м., на оддалеченост од 18км. од аеродром и 25км. од Сакала, стариот центар на Хургада.
Соби: Сите соби се луксузно обработени и опремени, сите со Купатило со фен, Сателитска ТВ, телефон, клима уред, мини бар, балкон.
Содржини: Во состав на хотелот покрај главниот ресторан има и 3 А Ла Карт ресторани, 3 бара, фризерски салон, интернет центар и сл.
Спорт и забава: Хотелот има надворешен базен, СПА центар со фитнес сала, џакузи, парна бања, масажа…Центар за гњурење, терен за одбојка на плажа, детски клуб со аниматори, пикадо, билијард, пинг понг…

old 6

Галерија

Ценовник

7 ДЕНА 

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: ’17.06 ’24.06 ’01.07 ’08.07 ’15.07 ’19.07 ’22.07 ’26.07 ’29.07 ’02.08 ’05.08 ’09.08 ’12.08 ’16.08 ’19.08 ’23.08 ’26.08 ’30.08 ’02.09 ’06.09 ’09.09 ’13.09 ’16.09 ’23.09
STANDARD GARDEN VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 529 529 529 529 539 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 539 529 529 529 529 529 529
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Цена за еднокреветна соба 679 679 679 679 699 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 689 679 679 679 679 679 679
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 499 499 499 499 509 499 499 499 499 499 499 499 499 499 499 499 499 509 499 499 499 499 499 499

 
10 / 11 ДЕНА

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: ’08.07 ’15.07 ’19.07 ’22.07 ’26.07 ’29.07 ’02.08 ’05.08 ’09.08 ’12.08 ’16.08 ’19.08 ’23.08 ’26.08 ’30.08 ’02.09 ’06.09 ’09.09 ’13.09 ’20.09
STANDARD GARDEN VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 729 749 719 769 719 769 719 769 719 769 719 769 719 749 689 729 679 729 679 679
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Цена за еднокреветна соба 969 1.009 949 1.029 949 1.029 949 1.029 949 1.029 949 1.029 949 999 909 969 889 969 889 889
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Трет возрасен 639 689 659 709 659 709 659 709 659 709 659 709 659 689 629 639 619 639 619 619


14 ДЕНА

Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: ’17.06 ’24.06 ’01.07 ’08.07 ’15.07 ’19.07 ’22.07 ’26.07 ’29.07 ’02.08 ’05.08 ’09.08 ’12.08 ’16.08 ’19.08 ’23.08 ’26.08 ’30.08 ’02.09 ’06.09 ’09.09 ’16.09
STANDARD GARDEN VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 869 869 869 879 909 919 919 919 919 919 919 919 919 919 919 899 889 869 869 869 869 869
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Цена за еднокреветна соба 1.169 1.169 1.169 1.189 1.229 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.219 1.209 1.179 1.169 1.169 1.169 1.169
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Трет возрасен 779 779 779 789 819 829 829 829 829 829 829 829 829 829 829 839 799 809 779 779 779 779

 

Програма на патување

Забелешки