Olympic Beach / Villa Elefteria

Olympic Beach ELEFTERIA (1)_m

Oва убаво место, иако релативно ново, во последните петнаесетина години успеа да изгради целосно сопствен идентитет на туристичка дестинација. Близината на неговата постара “сестра” – Паралија, не му пречеше да се издвои, надминувајќи ги нејзините квалитети во многу компоненти кои денес го карактеризираат секое подобро уредено туристичко место во Грција. Olympic beach веќе се вбројува во едно од најубаво уредените и најпосетените места, во овој голем туристички регион. Успешно спроведената урбанизираност, со сите придобивки кои ги запазуваат еколошките и модерните стандарди на живеење, на главниот адут на ова место – плажата, со години и го обезбедуваат признанието, истакнато преку плавото знаменце за еколошки чиста – животна средина.

Villa Elefteria се наоѓа во средишниот дел од Олимпик бич, на околу 150 метри оддалеченост од песочната плажа. Се карактеризира како модерно опремен објект од Б категорија, кој во својот состав брои 15 студија за сместување. Сите располагаат со сопствен тоалет со туш, мини кујна, балкон, ТВ и клима уред. Во неговото приземје, под самиот објект, се наоѓа голема заедничка тераса во чија сенка е можно дружење на гостите кои престојуваат во објектот.Вилата Елефтерија, во приземјето е опремена со дополнителни санитарни простории кои им се на услуга на гостите при реализирањето на смените на групите.

Галерија

Ценовник

 

 

ПИЕРИА наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
студио / апартман термин 19 26 2 9 16 23 30 7 14 21 28 4 11 18 25 1 8 15 22
(7 ноќевања) ноќевања 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
  STD 1/2 (2 лица) 76 95 119 131 144 158 174 191 210 225 225 225 225 205 178 149 119 95 76
ELEFTERIA “B” до 31.Март 71 89 111 122 134 147 162 178 196 210 210 210 210 191 166 139 111 89 71
(tv, ac*) STD 1/2+1 (3 лица) 84 105 131 144 158 174 191 210 231 248 248 248 248 225 196 163 131 105 84
Олимпик Бич до 31.Март 79 98 122 134 147 162 178 196 215 231 231 231 231 210 183 152 122 98 79
  APT1B 1/3+exb (4 лица) 89 111 139 153 168 185 203 223 245 263 263 263 263 239 208 173 139 111 89
  до 31.Март 83 104 130 143 157 173 189 208 228 245 245 245 245 223 194 161 130 104 83

- Цените се однесуваат на наем на студио за 7 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD)

Програма на патување

Забелешки