Sentido Palm Royale 5*, Soma Bay

467373_326151290779918_1101876853_o

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

Локација: Хотелскиот комплекс кој зафаќа површина од 70.000 квадратни метри опкружен со 2300 раскошни палми е одалечен 45 км од Хургада и 40 км од аеродромот во Хургада.  Хотелот има своја сопствена песочна плажа која е 1.2 километри долга.

Соби: Хотелот располага со 445 соби и апартмани. Сите соби се опремени со клима, SAT TV, телефон, купатило, сеф, фен, мини бар и балкон или тераса.

Содржина: Хотелот има два големи надворешни базени со дел за деца , главен ресторан и неколку a la carte ресторани италијански, грчки и либански, диско и неколку барови , од кој еден на базенот и на плажа , сервис за перење и пеглање на облека, продавници и менувачница, центар за нуркање, сурфање на ветер центар, фитнес, 2 тениски игралишта , пинг понг, билијард,  терени за голф во близина на хотелот и спортови на вода , спа, масажи, третмани за убавина , хидротерапија, сауна, турска бања и џакузи. За најмладите гости хотелот нуди: детски базен, мини клуб и анимација.

Услуга: Се Вклучено

529666_338185049576542_551204765_n

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
SUPERIOR LAND VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 599 599 599 599 599 599 599 599 659 709 709 709 709 709 709 709 709 649 629 629 629 629 629 629
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 408 408 408 408 408 408 408 408 434 461 461 461 461 461 461 461 461 433 419 419 419 419 419 419
Цена за еднокреветна соба 789 789 789 789 789 789 789 789 869 949 949 949 949 949 949 949 949 859 819 819 819 819 819 819
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 410 410 410 410 410 410 410 410 436 462 462 462 462 462 462 462 462 436 422 422 422 422 422 422
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 410 410 410 410 410 410 410 410 436 462 462 462 462 462 462 462 462 436 422 422 422 422 422 422
Трет возрасен 569 569 569 569 569 569 569 569 599 679 679 679 679 679 679 679 679 619 569 569 569 569 569 569
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
SUPERIOR LAND VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 899 899 829 899 889 1.019 989 1.069 989 1.069 989 1.069 989 1.019 889 929 869 929 869 869
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 556 556 524 556 550 618 604 645 604 645 604 645 604 616 554 574 540 574 540 540
Цена за еднокреветна соба 1.219 1.219 1.119 1.219 1.199 1.399 1.359 1.479 1.359 1.479 1.359 1.479 1.359 1.399 1.209 1.269 1.169 1.269 1.169 1.169
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 558 558 526 558 553 621 606 647 606 647 606 647 606 620 558 579 545 579 545 545
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 558 558 526 558 553 621 606 647 606 647 606 647 606 620 558 579 545 579 545 545
Трет возрасен 839 839 769 839 829 959 929 1.009 929 1.009 929 1.009 929 959 859 869 809 869 809 809
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
SUPERIOR LAND VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.069 1.069 1.049 1.069 1.069 1.069 1.119 1.189 1.239 1.289 1.289 1.289 1.289 1.289 1.289 1.239 1.199 1.139 1.119 1.119 1.119 1.119
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 662 662 662 662 662 662 688 722 748 774 774 774 774 774 774 747 726 699 685 685 685 685
Цена за еднокреветна соба 1.469 1.469 1.459 1.469 1.469 1.469 1.549 1.649 1.729 1.809 1.809 1.809 1.809 1.809 1.809 1.729 1.659 1.579 1.539 1.539 1.539 1.539
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 665 665 665 665 665 665 691 726 751 777 777 777 777 777 777 751 731 705 691 691 691 691
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 665 665 665 665 665 665 691 726 751 777 777 777 777 777 777 751 731 705 691 691 691 691
Трет возрасен 979 979 989 979 979 979 1.029 1.099 1.179 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.149 1.109 1.079 1.029 1.029 1.029 1.029
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255

Програма на патување

Забелешки