Палма Де Мајорка

MAJORKA 4

  

Mallorca е најголемиот остров во Шпанија и е дел од Архипелагот Балеарски Острови. Заради својата идеална местоположба во Западниот Медитеран, стратешки важен, со векови овој остров бил мета на разни освојувачи, чии влијанија и денеска се гледаат и чуствуваат.
Денеска Мајорка е Кралица на Европскиот туризам, прибежиште на љубителите на сонце, море и добар провод. Скриените лагуни, долгите, песочни плажи, боровата шума, палмите и совршената клима ја прават идеална за одмор.

Палма
Главниот град Палма се наоѓа на југот на островот и е вистинско монденско место со голем број на луксузни хотели, вили и стари автентични четврти. Се е подредено за гостите да имаат совршен одмор и добра забава.

Плаја Де Муро
Playa de Muro, Alcudia i C’an Picafort се летувалишта на север на островот, оддалечени од Палма окулу 60км. Ги карактеризира раскошно зеленило, долги песочни плажи, спортски терени, тиркизно море и голем број на луксузни хотели наменети за оние кои бараат мирен, фамилијарен одмор.

Плаја Де Палма / Ел Аренал
Ова се летувалишта на јужниот брег на Мајорка, 10км. југоисточно од градот Палма и 5км. од Аеродромот. Со години плажите на оваа област се обележени со плави знаменца заради квалитетот и чистотата на водата. Многубројните ресторани, барови и дискотеки ги прават овие места привлечни за помладата популација на туристи. Недалеку од Аренал е и Aqualand , еден од најголемите водени паркови во овој дел на Европа.

Кан Пастиља
C’an Pastilla е првиот регион користен за туризам и е најблиску до аеродромот. Се состои од мали, живописни улички кои секогаш водат до сликовитото пристаниште San Antonio de la Playa. Животот се одвива во многубројните ресторани, пабови и барови. Песочната плажа на Кан Пастиља е поврзана со Ел Аренал и Плаја Де Палма

Магалуф
Magaluf се наоѓа во југозападниот дел на Мајорка, оддалечен е 16км. од градот Палма а окулу 20км. од аеродромот. Песочната плажа е долга 1км. а местото изобилува со продавници, ресторани и дискотеки во кои забавите траат длабоко во ноќта. Некои од најголемите DJ ѕвезди настапуваат во текот на летото во клубовите на Магалуф.

Палманова
Palmanova, за разлика од Магалуф, е мирно место и се препорачува на фамилии. Плажите се со ситен песок, има разни спортови на вода и голем бриј на ресторани и други угостителски објекти. Сместено е на 12км. од Палма и окулу 25км. од аеродром.

Санта Понса
Santa Ponsa е мало фамилијарно летувалиште во југозападниот дел на островот, оддалечено од Палма 18км.. Го карактеризира долга, песочна плажа во живопшисен залив кој обилува со зеленило како и голф терени во околината.

Пагуера
Paguera е популарно, приморско место во голем, убав залив, најзападно во однос на другите летувалишта од овој регион.Омилено е и идеално за фамилијарен одмор. Од аеродромот е оддалечено окулу 35км.

 

Галерија

Ценовник

ЦЕНИ  СО ПОПУСТ  ДО  31.03.2018                  

ХОТЕЛ

13. ЈУН

23. ЈУН

03.
ЈУЛ

13.
ЈУЛ

23.
ЈУЛ

02. АВГ

12. АВГ

 22. АВГ

01. СЕП

НОЌЕВАЊА

10

10

10

10

10

10

10

10

10

HSM REINA DEL MAR 3*
El Arenal

Препорачуваме

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

619

658

851

961

939

928

923

814

705

Прво дете 2-3 г.

225

225

225

225

225

225

225

225

225

Прво дете 3-12 г

324

418

515

566

557

553

551

498

336

Трето лице

550

581

736

825

807

798

793

706

618

HSM DON JUAN 3*
Magaluf

Препорачуваме

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

635

680

849

933

959

944

927

828

771

Прво дете 2-3 г.

225

225

225

225

225

225

225

225

225

Прво дете 3-12 г

409

419

449

455

455

451

447

446

409

Трето лице

580

618

763

835

857

844

829

744

695

MIX ALEA 3*
El Arenal

Препорачуваме

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

677

701

738

823

829

819

815

806

677

Прво дете 2-12 г

441

451

469

507

513

510

508

505

441

Трето лице

616

638

669

742

746

738

734

726

616

ROC LINDA 3*
Can Pastilla

Препорачуваме

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

694

710

710

799

887

975

970

959

750

Прво дете 2-7г

225

225

225

225

225

225

225

225

225

Прво дете 7-15г

443

448

448

488

535

581

579

575

471

Трето лице

567

579

579

645

704

766

761

753

606

ROC LEO 4*
Can Pastilla

Препорачуваме

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

813

831

831

922

1002

1079

1073

1061

869

STANDARD ROOM 2-3 PAX & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

813

831

831

922

1002

1079

1073

1061

869

Прво дете  2-13 г

229

229

229

229

229

229

229

229

229

Трето лице

677

692

692

763

822

879

874

864

719

STANDARD ROOM & FULL BOARD

Двокреветна соба/по лице

914

935

935

1030

1108

1184

1177

1164

971

STANDARD ROOM 2-3 PAX & FULL BOARD

Двокреветна соба/по лице

914

935

935

1030

1108

1184

1177

1164

971

Прво дете  2-13г

280

281

281

283

282

281

281

280

280

Трето лице

779

796

796

871

927

983

977

966

821

APARTHOTEL ROSA DEL MAR 4*
Palmanova

STUDIO & BED AND BREAKFAST

Двокреветна соба/по лице

987

1066

1181

1311

1353

1331

1308

1216

1033

Прво дете 2-12 г

490

517

555

598

613

607

600

569

506

Второ дете  2-12 г

490

517

555

598

613

607

600

569

506

JUNIOR SUITE & BED AND BREAKFAST

Двокреветна соба/по лице

1059

1148

1277

1421

1469

1445

1419

1317

1111

Прво дете  2-12 г

515

545

589

637

654

647

639

604

533

STUDIO & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

1076

1156

1273

1405

1447

1424

1399

1306

1122

Прво дете  2-12 г

521

548

588

631

646

640

632

601

537

Второ дете 2-12 г

521

548

588

631

646

640

632

601

537

JUNIOR SUITE & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

1149

1238

1369

1515

1563

1538

1510

1407

1201

Прво дете 2-12г

546

577

621

670

687

679

671

636

564

BAHIA DEL SOL 4*
Santa Ponsa

STANDARD ROOM SEA VIEW & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

1025

1034

1051

1217

1233

1213

1191

1182

1025

Прво дете 2-3 г.

238

238

238

238

238

238

238

238

238

Прво дете  3-7 г

240

240

240

240

240

240

240

240

240

Прво дете  7-15 г

622

625

632

712

720

712

703

699

622

Трето лице

798

805

818

936

947

932

916

909

798

 

                   

ХОТЕЛ

13. ЈУН

23. ЈУН

03.
ЈУЛ

13.
ЈУЛ

23.
ЈУЛ

02. АВГ

12. АВГ

 22. АВГ

01. СЕП

НОЌЕВАЊА

10

10

10

10

10

10

10

10

10

BARCELO ILLETAS ALBATROS 4*
Illetas

SUPERIOR ROOM & BED AND BREAKFAST

Двокреветна соба/по лице

1150

1173

1247

1279

1298

1460

1434

1423

1210

SUPERIOR SEA VIEW ROOM & BED AND BREAKFAST

Двокреветна соба/по лице

1499

1526

1605

1646

1670

1862

1829

1814

1560

SUPERIOR ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

1326

1351

1428

1464

1486

1663

1633

1621

1387

SUPERIOR SEA VIEW ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

1675

1704

1786

1832

1858

2065

2028

2012

1736

BEACH WHALA 3* El Arenal

STANDARD ROOM & BED AND BREAKFAST

Двокреветна соба/по лице

708

743

872

953

1091

1074

1054

931

894

Прво дете  2-13 г

537

560

647

700

796

787

776

692

668

Еднокреветна соба

1025

1084

1303

1440

1680

1654

1624

1413

1352

Трето лице

576

601

693

752

848

835

820

733

707

STANDARD ROOM SEA VIEW & BED AND BREAKFAST

Двокреветна соба/по лице

792

834

987

1083

1248

1228

1206

1060

1016

Прво дете  2-13  г

596

623

728

790

906

895

883

782

753

Трето лице

635

665

773

842

958

943

926

823

792

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

745

780

911

993

1130

1112

1092

969

932

Прво дете 2-13 г

555

578

666

719

815

806

795

710

686

Еднокреветна соба

1062

1121

1342

1479

1720

1692

1662

1451

1389

Трето лице

602

627

720

779

875

862

846

759

733

STANDARD ROOM SEA VIEW & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

830

871

1025

1122

1287

1267

1244

1097

1054

Прво дете  2-13 г

614

642

747

810

925

914

901

800

771

Трето лице

661

691

800

870

985

970

953

849

818

BEVERLY PLAYA 3*
Paguera

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

842

849

956

1044

1044

1028

1009

1001

811

Прво дете 2-7г

238

238

238

238

238

238

238

238

238

Прво дете 7-15 г

415

417

448

473

473

469

465

463

406

Трето лице

669

675

752

815

815

802

788

782

648

SUPERIOR ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

916

924

1035

1127

1127

1109

1089

1081

884

Прво дете  2-15г

566

568

622

665

665

658

650

647

550

Трето лице

722

728

807

873

873

859

844

838

699

STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE

Двокреветна соба/по лице

1024

1033

1144

1236

1236

1217

1195

1186

994

Прво дете  2-7 г

421

422

425

430

430

427

423

422

421

Прво дете  7-15 г

598

601

635

665

665

658

650

647

589

Трето лице

852

859

939

1007

1007

991

974

966

831

SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE

Двокреветна соба/по лице

1098

1108

1223

1319

1319

1298

1275

1265

1066

Прво дете  2-15 г

657

661

716

761

761

752

743

739

640

Трето лице

904

912

994

1065

1065

1048

1030

1022

882

BON SOL 4*
Illetas

STANDARD ROOM & BED AND BREAKFAST

Двокреветна соба/по лице

1500

1513

1539

1578

1578

1553

1525

1513

1500

Прво дете 2-12 г

819

824

834

850

850

840

829

824

819

Трето лице

1153

1163

1183

1213

1213

1193

1172

1163

1153

JUNIOR SUITE & BED AND BREAKFAST

Двокреветна соба/по лице

1836

1852

1884

1932

1932

1901

1867

1852

1836

Прво дете 2-12 г

819

824

834

850

850

840

829

824

819

Трето лице

1153

1163

1183

1213

1213

1193

1172

1163

1153

 

 

                   

ХОТЕЛ

13. ЈУН

23. ЈУН

03.
ЈУЛ

13.
ЈУЛ

23.
ЈУЛ

02. АВГ

12. АВГ

 22. АВГ

01. СЕП

НОЌЕВАЊА

10

10

10

10

10

10

10

10

10

BQ APOLO4*
Can Pastilla

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

906

922

966

1120

1120

1102

1082

1074

967

Прво дете  2-3 г

238

238

238

238

238

238

238

238

238

Прво дете  3-12 г.

559

566

586

659

659

652

645

642

589

Еднокреветна соба

1080

1097

1145

1301

1301

1280

1257

1248

1140

Трето лице

747

759

794

910

910

896

880

873

792

CABALLERO 4*
Playa De Palma

STANDARD ROOM & BED AND BREAKFAST

Двокреветна соба/по лице

892

911

975

1074

1107

1089

1070

989

1044

Прво дете 2-7 г

238

238

238

238

238

238

238

238

238

Прво дете 7-13г

555

565

594

641

657

650

643

603

631

Трето лице

767

783

835

916

941

927

910

845

889

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

979

1000

1064

1166

1199

1179

1158

1077

1131

Прво дете 2-7 г

325

326

328

330

330

328

327

326

325

Прво дете 7 -13 г

642

653

684

733

749

741

731

692

718

Трето лице

854

871

924

1008

1033

1017

999

934

976

CARIBBEAN BAY 3*
El Arenal

STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE

Двокреветна соба/по лице

694

704

824

931

989

973

956

872

707

Прво дете  2-14 г

455

459

516

567

595

590

584

542

461

Трето лице

588

596

687

769

812

799

785

721

598

FERGUS TOBAGO 3*
Palmanova

STANDARD ROOM & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

871

952

987

1062

1083

1066

1047

929

921

Прво дете  2-3 г

238

238

238

238

238

238

238

238

238

Прво дете 3-7 г

390

411

418

436

441

437

433

404

403

Прво дете  7-13 г

545

584

600

634

645

639

631

573

570

Второ дете  2-3 г.(ако  првото е2-3 г.)

238

238

238

238

238

238

238

238

238

Второ дете  3-7 г.( ако  првото е 2-3 г)

390

411

418

436

441

437

433

404

403

Второ дете 3-7 г. (ако  првото  е 3-7 г.)

390

411

418

436

441

437

433

404

403

Второ дете  7-13г.( ако  првото  е2-3 г.)

545

584

600

634

645

639

631

573

570

Второ дете  7-13 г.( ако  првото е 3-7 г.)

545

584

600

634

645

639

631

573

570

Второ дете  7-13 г.( ако  првото 7-13 г.)

545

584

600

634

645

639

631

573

570

Еднокреветна соба

1133

1217

1256

1339

1360

1339

1315

1194

1183

Трето лице

780

850

880

945

963

948

931

830

823

STANDARD ROOM SEA VIEW & HALF BOARD

Двокреветна соба/по лице

923

1005

1041

1117

1139

1120

1100

982

974

Прво дете  2-3 г

238

238

238

238

238

238

238

238

238

Прво дете  3-7  г

403

423

432

449

455

451

447

418

416

Прво дете 7-13 г

571

611

627

662

672

666

657

599

596

Трето лице

825

895

926

992

1010

994

976

875

868

STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE

Двокреветна соба/по лице

911

993

1029

1105

1126

1108

1088

970

961

Прво дете 2-3  г

238

238

238

238

238

238

238

238

238

Прво дете 3-7  г

401

421

429

447

452

448

444

414

413

Програма на патување

Забелешки