Париз 2020 (АВИОН)

740adc27b5d548f994350e5b9e7d1588

download

 

Париз, градот на светлината…но и нешто многу повеќе.

Имајќи ја сета своја историја, архитектура, уметност, култура и живот кој плени со својата динамичност и космополитност, како ретко кој град на светот го зазема своето место во срцето на секој негов посетител. Вљубеноста во Париз може да ја почувствува секој намерник кој притиснат од своето секојдневие, во моментите на престој во овој град, ќе се изненади од сета широчина и богатство на видици кои пред него, тој ги отвора… Париз ги напаѓа сите сетила и бара да го видите, чуете, допрете, вкусите, помирисате… Видете ги импресивните споменици и вкусете ги гастрономските волшепства: пикантно француско сирење, чоколаден мус, црвено вино… Париз е град со широки видици и интимни улици, средени паркови и тивки плоштади. Иако е голема метропола, во Париз можете да стигнете од една до друга знаменитост пешки. Париз е неверојатно шаренило од архитектонски стилови, кои ја отсликуваат фасцинантната историја на градот, низ 2.000 години еволуција. Mожеби најмногу ќе ви се допадне готската градба на познатата катедрала Notre Dame, а за оние кои претпочитаат помалку раскош и чисти линии, Триумфалната Капија… Започнете со најдоброто од Париз

Галерија

Ценовник

 

Hotel 3

Термин

30.12 – 03.01.2020 

Услуги

BB (Ноќевање со појадок)

Денови / ноќевања

5д / 4н

Цена на Пакет Аранжман со вклучен панорамски разглед”STANDARD”

479 € / 29.700 мкд

Цена на Пакет Аранжман со вклучени разгледи на Париз, Версај , Лувр, Сена“Superior “

579 € / 35.900 мкд

 

 

Програма на патување

Забелешки