Париз

paris 1

24.04-28.04.2019 

 

Распослан на брегот на реката Сена, која го дели на два дела, овој преубав град, познат како “ Град на светлината “ е политички, економски и културен центар на Француската држава. Тој е еден од најзначајните светски градови во кој имаат свое седиште бројни меѓународни организации. Поради својата историја долга два милениуми, Париз одсекогаш бил место на значајни историски случувања како и собиралиште на најпознати светски уметници. Големиот број на знаменитости и туристички атракции како Двореците Версај и Монтенебло, катедралата Нотр Дам, Црквата Сакр Кер, Музеите Лувр, Орсеј и многу други ке го направат вашиот престој во овој град музеј, незабораве.

Галерија

Ценовник

ПАРИЗ – 24.04-28.04.2019

5 дена / 4 ноќи / авион

 ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ( ОСНОВЕН ПАКЕТ )

389 € / 24.118 мкд

 ЦЕНА ПО ЛИЦЕ (СТАНДАРД ПАКЕТ) СО ВКЛУЧЕН РАЗГЛЕД НА ПАРИЗ

 405 € / 25.110 мкд

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ (СУПЕРИОР ПАКЕТ) СО ВКЛУЧЕНИ РАЗГЛЕДИ НА ПАРИЗ, ВЕРСАЈ,ЛУВЕР,СЕНА,АЈФЕЛОВА КУЛА 

569 €/35.278 мкд 

Програма на патување

Забелешки