Патот околу светот за 36 дена

ZEMLJA_22042013_shutter625 (1)

  Доха(Катар),Сиднеј(Австралија) ,Пиктон и Велингтон(Нов Зеланд),преминување на меѓународната датумска граница,

Тахити и Бора Бора(Француска Полинезија),Хаваи и Лос Анџелес( Америка),Лима,Куско, и Мачу Пикчу(Перу)

Сао Паоло(Бразил)

10.04. – 15.05.2018

36  дена /35 ноќевања

Патување за кое се добива “  златна диплома  ” наместо ваучер и преставува круна над сите патувања.Да се обиколи светот за 36 дена,преставува незаборавно доживување кое припаѓа само на среќните луѓе….

Галерија

Ценовник

     

 ДАТУМ НА ТРГНУВАЊЕ

 УСЛУГА

 ЦЕНА

 10.04.2018

 СПОРЕД ПРОГРАМАТА 

6780 €

За првите 10 патника се  добива ваучер од  100  USD   кој ќе може да се искористи за време на крстарењето

ЦЕНАТА Е ИЗРАЗЕНА ВО ЕВРА ПО ЛИЦЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА/КАБИНА

(плаќањето се врши во денарска противвредност по курс од 1 еур=62 мкд)

Програма на патување

Забелешки