Patra Bali Resort & Spa 4*

PATRA 10

www.thepatrabali.com

Се простира по должината на белите песоци на плажата Јужна Кута. Нуди 2 опции за јадење, 2 големи базени, еден во лагуната и друг покрај морето. Опремен е со бесплатен Wi-Fi а сите соби се модерно опремени и декорирани во автентичен Балежански стил, со приватни балкони кои гледаат кон густото, тропско зеленило.

За Ваша забава, вработените може да организираат бројни активности како ватерполо, лекции по готвење и сл.

 

Галерија

Ценовник

1. ПАКЕТ АРАНЖМАН СО 9 НОЌИ НА БАЛИ + 3 НОЌИ ВО СИНГАПУР

Patra Bali Resort 4* -  Kuta
Hotel 3* / 4* Singapur
STD

Време на престој

до 30.06.2017 

Услуги

BB

Ноќевања

9+3

Цена по лице во двокреветна соба

1.228 €

Цената не важи за период од 24.12 – 05.01.2017

 

 

2. ПАКЕТ АРАНЖМАН СО 12 НОЌИ НА БАЛИ

Patra Bali Resort 4* – Kuta

 

Време на престој

до 30.06.2017

01.07-24.12.2017

Услуги

BB

BB

Ноќевања

12

12

Цена по лице во двокреветна соба
STD

1.095

1.145

Доплата за висока сезона ( 01.07-30.09 ) = 35ЕУР по соба по ден

 

Програма на патување

Забелешки