Premier Le Reve 5*dlx, Sahl Hasheesh

ле реве 26

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019

Premier Le Reve 5*dlx, Sahl Hasheesh

ADULTS ONLY / САМО ЗА ВОЗРАСНИ

Хотелот се наоѓа во Сал Хашееш, на една од најубавите песочни плажи, во извонреден амбиент . Центарот на Хургада е на 25км. а аеродромот  на окулу 20км. оддалеченост. Ова е еден од најлуксузните хотели на брегот на Црвено море и еден од ретките кои имаат услуга УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО.
Хотелот располага со 292 модерно опремени соби во неколку категории, сите со поглед или кон прекрасната градини или кон морето.
Оброците се служат во неколку ресторани за кои е неопходно да бидете соодветно облечени.
Во склоп на комплексот има 4 базени, со свежа и со солена вода а хотелската плажа е една од најубавите во тој регион, со златно жолт песок и кристално бистра вода.
Хотелот изобилува со содржини кои ќе го направат Вашиот престој незаборавен.

ле реве 22

Галерија

Ценовник

7 ДЕНА

 

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
PROMO & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659
Цена за еднокреветна соба 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969 969
Трет возрасен 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599 599
STANDARD GARDEN VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719
Цена за еднокреветна соба 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059
Трет возрасен 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659
STANDARD POOL VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749 749
Цена за еднокреветна соба 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109
Трет возрасен 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719
LIMITED SEA VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789 789
Цена за еднокреветна соба 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169
Трет возрасен 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729
FULL SEA VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819
Цена за еднокреветна соба 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219 1.219
Трет возрасен 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759


10 / 11 ДЕНА

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: ’08.07 ’15.07 ’19.07 ’22.07 ’26.07 ’29.07 ’02.08 ’05.08 ’09.08 ’12.08 ’16.08 ’19.08 ’23.08 ’26.08 ’30.08 ’02.09 ’06.09 ’09.09 ’13.09 ’20.09
PROMO & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 989 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 909
Цена за еднокреветна соба 1.499 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.369
Трет возрасен 869 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 819
STANDARD GARDEN VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.039 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 959
Цена за еднокреветна соба 1.589 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.459
Трет возрасен 949 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 869
STANDARD POOL VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.089 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.009
Цена за еднокреветна соба 1.669 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.529
Трет возрасен 999 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 919
LIMITED SEA VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.139 1.139 1.049 1.139 1.049 1.139 1.049 1.139 1.049 1.139 1.049 1.139 1.049 1.139 1.049 1.139 1.049 1.139 1.049 1.049
Цена за еднокреветна соба 1.769 1.769 1.619 1.769 1.619 1.769 1.619 1.769 1.619 1.769 1.619 1.769 1.619 1.769 1.619 1.769 1.619 1.769 1.619 1.619
Трет возрасен 1.049 1.049 989 1.049 989 1.049 989 1.049 989 1.049 989 1.049 989 1.049 989 1.049 989 1.049 989 989
FULL SEA VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.189 1.189 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.099
Цена за еднокреветна соба 1.849 1.849 1.689 1.849 1.689 1.849 1.689 1.849 1.689 1.849 1.689 1.849 1.689 1.849 1.689 1.849 1.689 1.849 1.689 1.689
Трет возрасен 1.099 1.099 1.009 1.099 1.009 1.099 1.009 1.099 1.009 1.099 1.009 1.099 1.009 1.099 1.009 1.099 1.009 1.099 1.009 1.009


14 ДЕНА

Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: ’17.06 ’24.06 ’01.07 ’08.07 ’15.07 ’19.07 ’22.07 ’26.07 ’29.07 ’02.08 ’05.08 ’09.08 ’12.08 ’16.08 ’19.08 ’23.08 ’26.08 ’30.08 ’02.09 ’06.09 ’09.09 ’16.09
PROMO & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199
Цена за еднокреветна соба 1.849 1.849 1.849 1.849 1.849 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839 1.839
Трет возрасен 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079
STANDARD GARDEN VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.269 1.269 1.269 1.269 1.269 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259 1.259
Цена за еднокреветна соба 1.969 1.969 1.969 1.969 1.969 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959 1.959
Трет возрасен 1.149 1.149 1.149 1.149 1.149 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139
STANDARD POOL VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329 1.329
Цена за еднокреветна соба 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069
Трет возрасен 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209
LIMITED SEA VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.399 1.399 1.399 1.399 1.399 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389 1.389
Цена за еднокреветна соба 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189 2.189
Трет возрасен 1.279 1.279 1.279 1.279 1.279 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299 1.299
FULL SEA VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459 1.459
Цена за еднокреветна соба 2.299 2.299 2.299 2.299 2.299 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289 2.289
Трет возрасен 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339
DELUXE JACUZZI & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.599 1.599 1.599 1.599 1.599 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589 1.589
Трет возрасен 1.479 1.479 1.479 1.479 1.479 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469 1.469

Програма на патување

Забелешки