ШОК ПОНУДА Бали

bali-indonesia-2-696x392

Бали – Рајскиот остров на боговите.
Сместен во југоисточна Азија, на екваторијалниот премин на Индинскиот со Тихиот Океан, Индонезија, овој тропски остров е толку сликовит што на прв поглед ќе ви се чини нереален. Опкружен е со кристално чисто море и долги, бели песочни плажи, додека во внатрошноста владеат џунгли, високи вулкански планински масиви, сликовити локални населби и импресивни оризови тераси.
Бали е дестинација и атракција за секој посетител. Плени со богатото историско наследство за кое балижаните се особено горди. Овој народ успеал да ја задржи својата долга верска традиција која се отсликува на секој начин во секојдневниот живот на населението и во архитектурата која изобилува со величенствени храмови и палати.  За сурферите и љубителите на слични водени спортови нај атрактивна е западната обала каде се наоѓаат некои од нај убавите плажи на светот, додека источната обала е рај за релаксиран и мирен фамилијарен одмор со плажи од ситен песок и мирно море. Меѓу по атрактивните туристички области се Кута, Санур и Нуса Дуа, кои нудат многу забава, ресторани, барови и шопинг.

Галерија

Ценовник

 


 БАЛИ – ШОК ПОНУДА / Ноември 2018  – Јуни 2019

ХОТЕЛ на Бали

Цена по лице на Пакет во 1/2 соба
Вклучени се авионски карти + аеродромски такси + трансфери
Вклучени 3 екскурзии за термини со 7 / 8 / 9 / 10 ноќи / ***5 екскурзии за термини со 12 ноќевања

Доплата за   Новогодишна вечера

BB – Ноќевање со појадок

Ноќевања
(поаѓање во ден)

7 НОЌИ
(Пон / Сре)

8 НОЌИ
(Петок)

9 НОЌИ
(Понед.)

10 НОЌИ
(Сре / Пет)

*** 12 НОЌИ
(Пон / Цре / Пет)

Доплата за престој 20.12-07.01
(по лице / ноќ)

(задолжителна)
(ЦЕНА по ЛИЦЕ)

OASIS KUTA 3*

Kuta

841 €

867 €

893 €

946 €

999 €

22 €

45

TAMAN AGUNG 3*

Sanur

860 €

889 €

917 €

933 €

954 €

21 €

На барање

BUMAS HOTEL SANUR 3*

Sanur

872 €

896 €

920 €

936 €

1.009 €

22 €

На барање

THE ASANA KUTA 3*

Kuta

876 €

903 €

930 €

930 €

962 €

33 €

20

WINA KUTA 3*

Kuta

889 €

913 €

938 €

954 €

1.019 €

22 €

60

BUMI AYU COTTAGE 3*

Sanur

915 €

943 €

972 €

957 €

1.051 €

22 €

На барање

IBIS STYLE BENOA
NUSA DUA 3*

Benoa / Nusa Dua

925 €

957 €

988 €

1.009 €

1.062 €

22 €

На барање

PARIGATA RESORT & SPA 4*

Sanur

949 €

982 €

1.015 €

1.041 €

1.154 €

31 €

На барање

SWISS BELRESORT 4*

Sanur

949 €

987 €

1.026 €

1.102 €

1.174 €

26 €

На барање

THE JAYAKARTA 4*

Seminyak

949 €

983 €

1.018 €

1.087 €

1.161 €

38 €

75

PRIME PLAZA HOTEL 4*

Sanur

975 €

1.011 €

1.048 €

1.110 €

1.173 €

27 €

На барање

THE TANJUNG BEACH RESORT 4*

Benoa

998 €

1.042 €

1.085 €

1.141 €

1.244 €

36 €

На барање

GRAND INNA KUTA BEACH 4*

Kuta

1.020 €

1.067 €

1.113 €

1.102 €

1.256 €

36 €

На барање

HOLIDAY INN RESORT
BENOA 5*

Benoa / Nusa Dua

1.039 €

1.084 €

1.128 €

1.154 €

1.249 €

63 €

На барање

HOLIDAY INN RESORT
BARUNA 5* 

Kuta / Tuban

1.050 €

1.099 €

1.149 €

1.228 €

1.312 €

48 €

На барање

THE PATRA BALI RESORT
& VILLAS 5*

Kuta / Tuban

1.050 €

1.099 €

1.149 €

1.165 €

1.312 €

42 €

110

MERCURE RESORT 4*

Sanur

1.060 €

1.108 €

1.157 €

1.223 €

1.335 €

31 €

120

BALI DINASTY RESORT 5*

Kuta

1.090 €

1.150 €

1.210 €

1.246 €

1.361 €

32 €

На барање

NOVOTEL BALI BENOA 4*+

Benoa

1.109 €

1.167 €

1.226 €

1.241 €

1.394 €

56 €

100

NIKKO BALI BENOA BEACH 5*

Benoa / Nusa Dua

1.110 €

1.170 €

1.230 €

1.225 €

1.382 €

42 €

140

GRAND MIRAGE RESORT 5*

Benoa / Nusa Dua

1.119 €

1.179 €

1.238 €

1.264 €

1.389 €

47 €

110

RAMADA BINTANG 5*

Kuta

1.119 €

1.177 €

1.236 €

1.312 €

1.444 €

41 €

На барање

HARD ROCK HOTEL 5*

Kuta

1.195 €

1.274 €

1.352 €

1.417 €

1.579 €

61 €

125

INAYA PUTRI BALI 5*

Nusa Dua

1.205 €

1.274 €

1.342 €

1.417 €

1.609 €

46 €

На барање

AYODYA RESORT BALI 5*

Nusa Dua

1.230 €

1.303 €

1.375 €

1.420 €

1.610 €

80 €

На барање

MELIA BALI VILLAS & SPA 5*

Nusa Dua

1.230 €

1.303 €

1.375 €

1.430 €

1.630 €

110 €

140

HILTON BALI RESORT 5*

Nusa Dua

1.260 €

1.340 €

1.420 €

1.430 €

1.630 €

80 €

На барање

NUSA DUA BEACH RESORT 5*

Nusa Dua

1.270 €

1.355 €

1.440 €

1.530 €

1.710 €

80 €

На барање

GRAND HAYATT BALI 5*

Nusa Dua

1.466 €

1.579 €

1.692 €

1.790 €

1.996 €

74 €

N/A

CONRAD BALI HOTEL 5*

Benoa / Nusa Dua

1.476 €

1.589 €

1.702 €

1.819 €

2.016 €

146 €

На барање

Програма на патување

Забелешки