МАЛДИВИ – Промотивни Пакети!

maldives-paradise-island

 

ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ ЗА МАЛДИВИ

5 / 7 / 9 НОЌЕВАЊА

со вклучен трансфер 

 

Галерија

Ценовник

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ  -   ХОТЕЛ & ТРАНСФЕР

 

хотели

тип на соба

услуга

период на престој

бр на ноќевања  

 

 

5

7

9

трансфер 

   Mlahini Kuda Bandos 4* 

  Clasic Room 

  HB 

07.01-20.04

715

965

1.195

  глисер 

21.04-31.07

665

885

1.095

01.08-31.08

745

945

1.165

01.09-31.10

 665

 885

1.095 

    Holiday Island 4*       

  Superior Beach Bungalow      

  HB 

07.01-31.03

899

1.129

1.359

хидро-авион      

01.04-30.04

819

1.055

1.285

01.05-25.07

595

745

845

 26.07-31.08

 645

 795

 955

01.09-31.10

625

785

935

01.11-30.11

725

895

1.085

01.12-27.12

745

945

1.135

  Sun Island 4*    

  Standard Beach Bungalow    

HB

07.01-31.03

889

1.139

1.389

  хидро-авион

01.04-30.04

835

1.075

1.315

01.05-25.07

605

755

895

26.07-31.08

675

845

1.035

01.09-31.10

645

815

975

01.11-30.11

745

935

1.125

01.12-27.12

775

965

1.165

Paradise Island 5*     

Superior Beach Bungalow  

HB

07.01-31.03

965

1.299

1.645

глисер  

01.04-30.04

839

1.129

1.419

01.05-25.07

605

795

975

26.07-31.08

735

975

1.215

01.09-31.10

645

835

1.035

01.11-30.11

745

985

1.225

01.12-27.12

775

1.025

1.285

Royal Island 5*        

Beach Villa        

HB

01.11-27.12

855

1.115

1.349

хидро авион         

28.12-06.01

1.249

1.649

2.049

07.01-31.03

1.125

1.455

1.795

01.04-30.04

1.115

1.285

1.575

01.05-25.07

695

875

1.055

26.07-31.08

805

1.025

1.245

01.09-31.10

765

965

1.165

01.11-30.11

895

1.145

1.395

01.12-27.12

945

1.215

1.495

Цените НЕ вклучуваат авионски билети

Turkish airlines - најефтина моментална цена е од 721 со вклучени аер. такси 

Etihad airlines -најефтина моментална цена е од 692€  со вклучени аер. такси

* Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Програма на патување

Забелешки