Punta Cana Princess 5*

PUNTA CANA PRINCESS11

Галерија

Ценовник

 

Punta Cana Princess 5*

Валидност

02.04-30.04.2018

 01.05-30.06.2018
01.09-22.12.2018

25.07-31.08.2018

Услуги

AI

AI

AI

ноќи

 9

9

Цена по лице во двокреветна соба (Comfort)

1.195€ 995 1.045 

Цените НЕ вклучуваат авионски билети

Croatia Airlines / Air France – најефтина можна цена за издавање до 10.04.2018  = 913€ со вклучени Аеродромски такси

Croatia Airlines / Condor – најефтина можна цена 945€ со вклучени Аеродромски такси

 

 

 

 

Забелешки