Royal Island Resort & SPA 5*, Maldives

ROYAL 6

Royal Island Resort & SPA, или Horubadho како што е наречен на локалниот јазик, е многу зелен остров и се наоѓа во Атолот БАА. Летот со мал хидро авион кој полетува од аеродромот на Мале трае 30 минути . Бидејќи Royal Island Resort е во средината на Атолот , земјата е поплодна отколку на многуте острови на работ на Атолот и има богата вегетација вклучувајќи ги неверојатните Banyan дрвја. Островот изобилува со голем број на содржини како: тениски игралишта, фитнес, спа и неверојатен базен со поглед на океанот

Галерија

Ценовник

Royal Island Resort &
SPA 5*
Maldives

Време на престој

01.11-30.11.2017

01.12 – 27.12.2017

07.01-31.03.2018

Услуги

ПП

ПП

ПП

Ноќевања

9

9

9

Цена по лице во двокреветна соба

 

 €

 €

Програма на патување

Забелешки