Regina Swiss Inn Resort 4*, Sakala

31

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019

Локација: Хотелот се наоѓа во центарот на Sakalа, на песочна плажа, одалечен околу 7 км од аеродормот. Хотелот е комплетно реновиран во 2013 година.

Соби: Вкупно има 420 с оби и студиа.Секоја соба има купатило (туш/wc), фен,, SAT TV, телефон, мини бар, клима, балкон или тераса.

Содржина: Хотелот има главен и италијански a la carte, 3 бара (во лоби, покрај базен и на плажа), дискотека, сеф на рецепција, сервис за перење и пеглање, интернет центар, продавници и менувачница. На гостите им се на располагање два надворешни базени и базен за деца, тениски терен, сквош терен, пинг-понг, билијард, терени за одбојка на плажа, разни спортови на вода, центар за нуркање, сауна, парна бања, џакузи и салон за масажа. За најмладите гости на располагање е и мини клуб како и забавен парк на плажа со анимации.

Услуга: All Inclusive

17

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 349 349 349 349 349 359 359 359 369 379 379 379 379 379 379 369 359 359 359 359 359 359 359 359
»Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  7-13.99) 279 279 279 279 284 286 286 287 291 294 294 294 294 294 294 293 289 286 286 286 286 286 286 286
Еднокреветна соба 399 399 399 399 419 419 419 429 439 449 449 449 449 449 449 449 429 419 419 419 419 419 419 419
»Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  7-13.99) 281 281 281 281 285 287 287 289 292 294 294 294 294 294 294 293 290 287 287 287 287 287 287 287
Трет возрасен 319 319 319 319 349 329 329 329 339 349 349 349 349 349 349 339 329 329 329 329 329 329 329 329
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 459 469 449 479 459 499 479 499 479 499 479 499 469 479 449 469 449 469 449 449
»Прво дете од 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете од 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  7-13.99) 335 342 334 346 339 355 346 358 346 358 346 357 340 347 334 345 334 345 334 334
Еднокреветна соба 549 579 549 589 569 619 589 619 589 619 589 619 569 589 549 579 549 579 549 549
»Прво дете од 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете од 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  7-13.99) 338 345 336 348 340 356 346 358 346 358 346 357 341 349 336 347 336 347 336 336
Трет возрасен 399 409 419 419 429 439 419 469 419 469 419 439 409 419 419 439 419 439 419 419
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 519 519 519 529 539 549 559 569 579 579 579 579 579 579 569 559 549 549 549 549 549 549
»Прво дете од 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете од 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  7-13.99) 380 380 380 385 392 395 399 404 408 411 411 411 411 410 406 401 397 394 394 394 394 394
Еднокреветна соба 639 639 639 659 679 689 699 719 729 739 739 739 739 729 719 709 689 679 679 679 679 679
»Прво дете од 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете од 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ако прво дете е од  7-13.99) 384 384 384 388 395 398 402 406 409 411 411 411 411 410 407 403 400 397 397 397 397 397
Трет возрасен 459 459 459 469 479 489 499 509 519 519 519 519 519 519 509 499 489 489 489 489 489 489

 

Програма на патување

Забелешки