Royal Star Beach Resort 4*, El Dahar

РС 4

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

ХОТЕЛ СО ЕКСКЛУЗИВИТЕТ ЗА МАКЕДОНСКИ ПАЗАР

Овој хотел на плажа се наоѓа во близина на центарот на Хургада, во зоната El daha. rТој нуди модерни соби , делумно со поглед кон морето, како и отворен базен, ресторан, приватна плажа и бесплатен Wi-Fi во заедничките простории.

Светлите, пространи и модерно опремени соби во хотелот Royal Star Beach вклучуваат балкон, клима уред, телевизор со рамен екран со сателитски канали, електрично бокалче за кафе и чај  и минибар. Приватната  бања е со туш кабина и е опремен со фен.

Интернационалниот ресторан служи à la carte или вклучени оброци а во хотелскиот бар се служат  најразлични пијалоци.

Нова марина се наоѓа на 4,7 километри од хотелот  а меѓународниот аеродром Хургада е 9 километри.

РС 1

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 349 349 369 369 369 369 369 369 369 369 369 369 369 369 359 349 349 349 349 349 349 349 349 349
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Цена за еднокреветна соба 409 409 429 429 429 439 439 439 439 439 439 439 439 439 419 409 409 409 409 409 409 409 409 409
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 319 319 339 339 339 339 339 339 339 339 339 339 339 339 329 319 319 319 319 319 319 319 319 319
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 469 469 459 479 459 479 459 479 459 479 439 449 419 439 419 439 419 439 419 419
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Цена за еднокреветна соба 579 579 559 599 559 599 559 599 559 589 539 549 509 529 509 529 509 529 509 509
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Трет возрасен 409 439 399 419 399 419 399 419 399 419 409 389 389 409 389 409 389 409 389 389
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 489 499 509 529 529 539 539 539 539 539 539 539 519 509 489 489 489 489 489 489 489 489
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Цена за еднокреветна соба 609 629 649 659 679 689 689 689 689 689 689 679 659 639 619 609 609 609 609 609 609 609
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Трет возрасен 429 469 449 469 469 479 479 479 479 479 479 479 489 449 459 429 429 429 429 429 429 429

Програма на патување

Забелешки