Русија-Монголија-Кина

transsiberian

Попуст   од  200  еур  со упплата  до 31.12

 

ПАТУВАЊЕ СО ТРАНСИБИРСКА ЖЕЛЕЗНИЦА

МОСКВА-ЈЕКАТЕРИНБУРГ-НОВОСИБИРИСК-КРАСНОЈАРСК-ИРКУТСК - БАЈКАЛ-УЛАН УДЕ-УЛАН БАТОР-ПЕКИНГ

21.07-04.08.2018 - 15 дена/14 ноќевања

Возот GRAND TRANS-SIBERIAN EXPRESS се разликува од возовите на редовната линија со стилска декорација на ресторанот,со пиано-музичка вечер во вагон -барот.Вагоните се климатизирани(климата работи само додека возот е во движење).Во секое купе се предвидува папучи и пешкири за раце.Пешкирите и постелнината се менуваат секој трет ден.Чај и кафе се служат бесплатно без ограничување..

Четворокреветните купеа се со 2 долни и 2 горни кревети.Тоалетите и мијалникот се на почеток и на крајот од вагоните.Туширање е можно во хотелите,а на располагање е и дневен престој во хотелите за време на одмор во Краснојарск и Улан Удеу(една соба за едно купе).

Галерија

Ценовник

РУСИЈА,МОНГОЛИЈА

15 ДЕНОВИ

14 НОЌЕВАЊА

   

      КИНА           

 

 

   

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ (1/4 купе) 

4.390 / 272.180МКД 

   

Доплата за сместување во двокреветно купе

1.790€ / 110.980мкд

   

Доплата за сместување вo трокреветно купе

890€/55.180мкд

   

Програма на патување

Забелешки