Санкт Петербург & Москва

download

                                  * ** СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА **

                          Санкт Петерсбург &  Москва & 2019

                                               26.04-03.05.2019

                                   28.04 -04.05.2019

                                   25.06.-02.07.2019

   

Галерија

Ценовник

 

СТ.ПЕТЕРСБУРГ & МОСКВА

 

26.04.-03.05.2019

                             7 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

HOTEL  4* 

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

638€/ 39.556мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

588€ /36.456мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

155€ / 9.610мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

СТ.ПЕТЕРСБУРГ & МОСКВА

 

28.04.-05.05.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

HOTEL  4* 

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

638€/ 39.556мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

588€ /36.456мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

155€ / 9.610мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

СТ.ПЕТЕРСБУРГ & МОСКВА

 

25.06.-02.07.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

HOTEL  4* 

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

695€/ 43.090мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

640€ /39.680мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

215€ / 13.330мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

Програма на патување

Забелешки