Seagull Resort Hurghada 4*, Sakala

СГ 5

 СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.МАЈ

Локација:
Лоциран е во туристичкиот центар на Хургада, Сакала на окулу 5км. оддалеченост од Најновиот центар, Мемша, на сопствена песочна плажа. Во непосредна близина на хотелот се наоѓаат најразлични содржини како шопинг центар, ресторани, барови. Се состои од две згради, секоја секоја со своја рецепција, ресторан и плажа. Користењето на чадори и лежалки е бесплатно за гостите на хотелот.

Хотелски содржини:
Хотелот има три ресторани со интернационални специјалитети, неколку барови, спа центар, клуб за деца, анимации, салон за убавина, шопинг центар и т.н. Во склоп на хотелот има и 4 базени за деца и возрасни, аква парк со тобогани и спортови на вода.

Соби:
Собите се опремени со клима уред, телефон, мини фрижидер, купатило, фен а некои се со балкон а други со тераса.

Галерија

Ценовник

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.МАЈ

SEAGULL RESORT HURGHADA 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп 10.сеп
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 395 405 415 415 425 425 425 415 405 385 375
(2+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  2 дете 6-11,99 310 315 320 320 325 325 325 320 315 305 300
  3 возрасен 365 375 385 385 395 395 395 385 375 355 345
(1+2) Доплата за 1/1 соба 85 90 95 95 100 100 100 95 90 80 75
FAMILY возрасен 431 441 451 451 461 461 461 451 441 421 411
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  2 дете 6-11,99 328 333 338 338 343 343 343 338 333 323 318
  3 возрасен 395 405 415 415 425 425 425 415 405 385 375
Доплата за SUPERIOR FRONT SEA VIEW: 18 еур по соба од ноќевање над DBL STD соба
SEAGULL RESORT HURGHADA 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д
DBL STD возрасен 599 619 629 639 649 649 639 619 589 559
(2+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-11,99 432 442 447 452 457 457 452 442 427 412
  3 возрасен 534 554 564 574 584 584 574 554 524 494
(1+2) Доплата за 1/1 соба 167 177 182 187 192 192 187 177 162 147
FAMILY возрасен 677 697 707 717 727 727 717 697 667 637
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-11,99 471 481 486 491 496 496 491 481 466 451
  3 возрасен 599 619 629 639 649 649 639 619 589 559
Доплата за SUPERIOR FRONT SEA VIEW: 18 еур по соба од ноќевање над DBL STD соба

Програма на патување

Забелешки