Шри Ланка и Малдиви

SRI 5

 

Тргнете во обиколка на бисерот на Индискиот Океан – Шри Ланка. Пејсажите се волшебни – водопади, тропски шуми, плантажи со чај … сегде околу вас релаксирачко зеленило … јавање на слонови низ џунглата, посета на плантажите со чај , на ботаничките градини, автентичните села, храмови, одгледувалишта на слонови и, се разбира, на средби со насмеаните лица на локалното население. Мирисајте ги орхидете во ботаничката градина на Кенди – пазете се од отровни змии, ѕирнете во храмот на Будиниот Заб, искачете се на Лавовската карпа – SIGIR, посетете го комплексот на храмови во карпа , најголемиот и најдобро сочуван во Шри Ланка – Dambulla, Слушнете ја моќта на водата што ги формира карпите – бројните водопади заштитени со тропски шуми ќе ви ја вратат енергијата. A потоа опуштете се и релаксирајте на прекрасните, снежно бели, корални плажи на Малдиви, каде ќе ве воодушеви подводниот свет, затоа што овие острови се вистински рај за нуркачите …

 

Галерија

Ценовник

ШРИ ЛАНКА (Colombo + Kandy)
+ МАЛДИВИ – Holiday Island 4*
Superior Beach Bungalow

Валидност

16.01-31.03.2017

01.04-30.04.2017

Услуги

 HB

Ноќевања

3BB + 9HB

Цена по лице во двокреветна соба

сместување во хотел 4* во Шри Ланка

(Ozo Colombo , Earls Regent Kandy или слични)

1.735 €

1.485 €

 

Цена по лице во двокреветна соба

сместување во хотел 5* во Шри Ланка

(Cinnamon Lakeside ,MahaWeli или слични )

1.815 €

1.555 €

Цените НЕ вклучуваат авионски билети
Turkish Airlines
 – најефтина можна цена 862ЕУР
Fly Dubai Emirates – 
најефтина можна цена 854ЕУР

 

 

 

 

 

 

ШРИ ЛАНКА (Colombo + Kandy)
+ МАЛДИВИ - Paradise Island 5*

Superior Beach Bungalow

Валидност

16.01-31.03.2017

01.04-30.04.2017

Услуги

 HB

Ноќевања

3BB + 9HB

Цена по лице во двокреветна соба

сместување во хотел 4* во Шри Ланка

(Ozo Colombo , Earls Regent Kandy или слични)

1.865 €

 1.635 €

 

Цена по лице во двокреветна соба

сместување во хотел 5* во Шри Ланка

(Cinnamon Lakeside ,MahaWeli или слични )

 1.935 €

1.715 €

Цените НЕ вклучуваат авионски билети
Turkish Airlines – најефтина можна цена 862ЕУР
Fly Dubai Emirates –  најефтина можна цена 854ЕУР

 

 

 

 

 

 

ШРИ ЛАНКА (Colombo + Kandy)
+ МАЛДИВИ - Royal Island 5*

Beach View Villa

Валидност

16.01-31.03.2017

01.04-30.04.2017

Услуги

 HB

Ноќевања

3BB + 9HB

Цена по лице во двокреветна соба

сместување во хотел 4* во Шри Ланка

(Ozo Colombo , Earls Regent Kandy или слични)

 2.025 €

 1.775 €

 Цена по лице во двокреветна соба

сместување во хотел 5* во Шри Ланка

(Cinnamon Lakeside ,MahaWeli или слични )

 2.095 €

1.855 €

Цените НЕ вклучуваат авионски билети
Turkish Airlines – најефтина можна цена 862ЕУР
Fly Dubai Emirates –  најефтина можна цена 854ЕУР

Програма на патување

Забелешки