Sivota / Villa Julia

Sivota JULIA (1)_m

Apartments Julia е сосема сигурно еден од најубавите објекти за сместување во Сивота. Нејзината локација која е во близина на главното шеталиште и на малата марина, добро опремените студија, убавиот двор и нејзината околина, сосема сигурно и визуелно ја издвојуваат од повеќето куќи во непосредната близина. Располага со повеќе студија и апартмани за сместување, сите опремени со потребниот ентериер на комфорно сместување, мини кујна, тоалет, ТВ и клима уред, како и балкони со гарнитури за седење. Можноста за убав и пријатен одмор во прекрасната природна околина, е дополнително зголемена со одличниот сервис кој го нуди персоналот на споменатиот објект.

 

Галерија

Ценовник

ЈОНСКИ БРЕГ наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
студио / апартман термин 18 25 1 8 15 22 29 8 17 26 4 13 22 31 7 14 21
(7 или 9 ноќевања) ноќевања 7 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
  STD 1/2+exb (3 лица) / / / / 240 263 372 410 450 495 495 495 413 268 214 / /
JULIA “B” (tv, ac*) до 31.Март / / / / 224 245 346 382 419 461 461 461 385 250 200 / /
Сивота STD 1/2+1* (3 лица) / / / / 240 263 372 410 450 495 495 495 413 268 214 / /
  до 31.Март / / / / 224 245 346 382 419 461 461 461 385 250 200 / /


- Цените се однесуваат на наем на студио за 7 ноќевања (без превоз).
  

- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD).

 

Програма на патување

Забелешки