SPO – Грција Хотели

SPO SLIKA 1

image_thumb_abcweb_crop

Галерија

Ценовник

Ви проследуваме LAST MINUTE понуда за ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ – ГРЦИЈА за термин 21.05 и 28.05 

1. PORTO MATINA 2*+ (HB) / Metamorphosi: 
135 eur … 28.MAJ

 

2. PARADISE HOTEL 3* (HB) / Kriopigi: 
129 eur … 28.MAJ

 

 3. JENNY 3* (HB) / Siviri: 
99 eur … 21.MAJ
129 eur … 28.MAJ

 

4. HALKIDIKI ROYAL 3* (HB) / Fourka: 
99 eur … 21.MAJ
129 eur … 28.MAJ

 

 5. OLYMPIC BIBIS 2*+ ( HB)/  Metamorphosi: ( Family bungalow)
149 eur … 28.MAJ

 

 Напомена: Условите за деца како и трето возрасно лице кај резервација со име на хотел се согласно условите наведени во редовната понуда за хотелите.