SPO за Анталија

18221965_1510181245659083_1015486289543918443_n

Искористете ја можноста да резервирате по ЕКСТРА ПОПУСТИ ЗА РАН БУКИНГ
- АНТАЛИЈА Лето 2017

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ  
за термини 04.06 и 11.06.2017 

Галерија

Ценовник

 JUSTINIANO DELUXE RESORT 5* – Alanya 

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …. 357 еур/ 7 UAI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …. 374 еур/ 7 UAI

 

JUSTINIANO PARK CONTI 5* – Alanya 

термин 04.06 & 11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ….  369 eур & 386  еур / 7AI

термин 18.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ….  545 eур/ 10 AI

Јули & Август 
7 (AI) – од 466 еур цена по лице со вклучени аеродромски такси
10 (AI) – од 597 еур цена по лице со вклучени аеродромски такси
*** 1 Дете до 14.99 год и 2ро дете до 6.99 бесплатно во Хотел !

 

CLUB CALIMERA SERRA RESORT 5* – Side

термин 04.06 & 11.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ….395 еур & 412 еур / 7 AI

термин 18.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …. 599 еур/ 10 AI

Јули & Август 
7 (AI) – од 468 еур цена по лице со вклучени аеродромски такси:
10 (AI) – од 599 еур цена по лице со вклучени аеродромски такси:
*** 1 Дете до 14.99 год и 2ро дете до 6.99 бесплатно во Хотел !

 

PRIMASOL SERRA GARDEN 4*- Side

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 289 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 350 € / 7 AI
*** 1 Дете до 14.99 год и 2ро дете до 6.99 бесплатно во Хотел !

 

PERRA INN HOTEL 3* – Alanya

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  219 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  236 € / 7 AI

 

ASTOR BEACH HOTEL 3* – Alanya

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 245 €/ 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
-
двокреветна соба ……. 268€ / 7 AI

 

GOLDEN SUN HOTEL 3* – Kemer

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 218 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 235 € / 7 AI

 

EFTALIA AYTUR HOTEL 4*-Alanya

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  245€ / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 269€ / 7 AI

 

MESUT HOTEL 4*-Alanya

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  238 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 269 € / 7 AI

 

SENZA GRAND SANTANA 4*- Alanya

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  245 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  262 € / 7 AI

 

GRAND ATILLA HOTEL 3* – Alanya

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 239 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 269 € / 7 AI
*** 1 Дете до 13.99 год и 2ро дете до 6.99 бесплатно во Хотел !

 

SENZA THE INN HOTEL 5*- Alanya

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 273 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 290 €/ 7 AI

 

RAMADA RESORT SIDE 5*- Side

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  286 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 303 € / 7 AI

 

KEMAL BAY HOTEL 5*,  (Alanya)

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  302 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 319 € / 7 AI

 

DIZALYA PALM GARDEN 5*- Alanya

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  318 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 350 € / 7 AI

  

LTI SERRA HOTEL 5*- Side

термин 04.06 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба …….  395 € / 7 AI

11.06.2017 цена по лице со вклучени аеродромски такси:
- двокреветна соба ……. 412 € / 7 AI
*** 1 Дете до 14.99 год и 2ро дете до 6.99 бесплатно во Хотел !

 

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT 5*- Alanya

04.06 / 7 (UAI) дена /371 € во STANDARD соба
11.06 / 7 (UAI) дена / 391 € во STANDARD соба

 

TAC PREMIER HOTEL 4*- Alanya

04.06 / 7 (AI) дена / 286 €
11.06 / 7 (AI) дена / 303 €
*** 1 Дете до 14.99 год и 2ро дете до 6.99 бесплатно во Хотел !

 

WOW TOPKAPI PALACE 5*- Lara

04.06 / 7 (AI) дена / 496 €
11.06 / 7 (AI) дена / 512 €

 

VON RESORT GOLDEN BEACH CLUB HV- Side

04.06 / 7 (UAI) дена / 378 
11.06 / 7 (UAI) дена / 472 €

 

CRYSTAL DELUXE RESORT & SPA 5*- Kemer

04.06 / 7 (UAI) дена / 404 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 421 €

 

KERVANSARAY LARA HOTEL 5* – Lara

04.06 / 7 (UAI) дена / 404 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 421 €
*** 2 Деца до 14.99 год бесплатно во Хотел за резервации до 22.05!

 

ADALYA OCEAN DELUXE 5* -Side

04.06 / 7 (UAI) дена / 515 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 532 €

 

ZENA RESORT 5*- Kemer 

04.06 / 7 (AI) дена / 375 €
11.06 / 7 (AI) дена / 412 €

 

Mc ARANCIA RESORT 5*- Antalya

04.06 / 7 (UAI) дена / 340 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 378 €

 

CHAMPION HOLIDAY VILLAGE 5* – Kemer

04.06 / 7 (UAI) дена / 510€
11.06 / 7 (UAI) дена / 528 €
*** 1 Дете до 14.99 год и 2ро дете до 6.99 бесплатно во Хотел !

 

TUI MAGIC LIFE BELEK 5*- Side

04.06 / 7 (UAI) дена / 537 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 554 €

 

ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*- Side

04.06 / 7 (UAI) дена / 534 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 568 €

 

ROYAL TAJ MAHAL 5*- Side

04.06 / 7 (UAI) дена / 534 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 568 €

 

ALBA ROYAL HOTEL 5*- Side

04.06 / 7 (UAI) дена / 541 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 557 €

 

AMARA DOLCE VITA LUX 5*- Kemer

04.06 / 7 (UAI) дена / 652 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 704 €

 

ADAM & EVE 5*- Antalya

04.06 / 7 (UAI) дена / 663 €
11.06 / 7 (UAI) дена / 713 €

 

 

Програма на патување

Забелешки