SPO за Анталија

ANTALYA

Искористете ја можноста да резервирате со ЕКСТРА ПОПУСТИ 
- АНТАЛИЈА Лето 2018

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ  
за термин ………….. 2018

Галерија

Ценовник

ХОТЕЛ 3*

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА АНТАЛИЈА ЛЕТО 2018

ПОАЃАЊЕ (C-INN)

 

All Inclusive

ДЕНОВИ

6 ноќи / 7 дена

   

 

 

 

*** Лимитиран број на места. Сместувањето е во некој од наведените хотели без можност за избор ***

Програма на патување

Забелешки