(Macedonian) The JAYAKARTA Bali 4*

JAYAKRTA 5

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

The Jayakarta Bali 4*
Seminyak

Време на престој

Лето 2018 (Мај – Август)

Услуги

BB

BB

BB

Ноќевања

7

10

12

Цена по лице во двокреветна
соба – Стандардна

  949

1.087

 1.161 €

Доплата за период 20.12-07.01 (лице/ноќ)                                             38

Програма на патување

Забелешки