(Macedonian) Costa Fortuna

fortuna

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

COSTA fortuna  (ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ)

22

 

ноември

8 ДЕНА / 7 НОЌИ

 

BASIC * гарантирана кат.

 

Внатрешна двокреветна кабина *гарантирана кат IV/ по лице

279€

Надворешна двокреветнакабина *гарантирана кат EV/ по лице

479€

Балконска двокреветна кабина  *гарантирана катBV/ по лице

629€

3/ 4 возрасно лице во кабина

140€

COMFORT

 

Внатрешна кабина Classic

379€

Внатрешна кабина Premium

449€

Надворешна кабина Classic

579€

Надворешна кабина Premium 

649€

Балконска кабина Classic

729€

Балконска кабина Premium

829€

3/ 4 возрасно лице во кабина

190€

Деца до 18 год. Плаќаат само пристанишни такси!!

 ПРИСТАНИШНИ ТАКСИ

150€

Програма на патување

Забелешки