(Macedonian) Agios Nikitas / Villa Argiro

Argiro01_m

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 18 25 1 8 15 22 29 8 17 26 4 13 22 31 7 14 21
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
  Соба RO 1/2 (2 лица) 98 121 152 175 201 232 342 393 431 475 475 475 396 257 214 171 138
ARGIRO “B” (tv, ac) до 31.Март 92 113 142 163 187 216 319 366 401 442 442 442 369 240 200 160 129
Агиос Никитас Соба RO 1/2+1 (3 лица) 106 133 165 190 218 251 370 426 468 515 515 515 429 278 233 186 149
  до 31.Март 99 124 154 177 203 234 345 397 436 479 479 479 399 259 217 173 139

 

 

 - Цените се однесуваат за наем на соби за 7 или 9 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD).

 

Програма на патување

Забелешки