(Macedonian) Agios Nikitas / Villa Margarita

Lefkada Agios NIkitas MARGARITI (1)2_m

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 18 25 1 8 15 22 29 8 17 26 4 13 22 31 7 14 21
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
  Соба RO 1/2 (2 лица) 88 109 137 157 180 207 306 352 387 426 426 426 355 230 192 154 123
  до 31.Март 82 102 128 147 168 193 285 328 360 397 397 397 331 214 179 144 115
MARGARITA “B” (tv, ac) STD 1/2 (2 лица) 94 117 146 168 193 222 328 377 414 456 456 456 380 246 205 164 132
Агиос Никитас до 31.Март 88 109 136 157 180 207 306 351 386 425 425 425 354 229 191 153 123

 - Цените се однесуваат за наем на соби или апартман за 7 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD).

 

Програма на патување

Забелешки