(Macedonian) Бангкок + Ко Чанг

image (1)

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

2 ноќевања во Бангкок:   Baiyoke Boutique Hotel 3
7 ноќевања во Ко Чанг: Koh Chang Paradise Resort & Spa 4* (Веб Страна) / или сличен хотел со 4*

Пакет БАНГКОК + КО ЧАНГ / 9 ноќевања
ноќевање со појадок
Цени за резервација до 31 Март 2017
Цена По лице во 1/2 соба
DLX Bungalow DBL
1.085 €

Забелешки