(Macedonian) Барселона Нова Година 2020 (АВИОН)

avinguda-maria-cristina-fireworks

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Hotel 4

Термин

30.12 – 03.01.2020 

Услуги

BB (Ноќевање со појадок)

Денови / ноќевања

5д / 4н

Цена на Пакет Аранжман со вклучен панорамски разглед

499 € / 30.938мкд

 

 

*Цените се во евра, а плаќањето се врши иклучиво во денари 1€=62мкд

Програма на патување

Забелешки