(Macedonian) Brisas del Caribe 3*, Varadero

BRISAS 6

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Brisas Del Caribe 3*
Varadero

 Време на престој

11 ДЕНА / 10 НОЌИ

 Услуги

Се вклучено

 Сезона на престој

01.02-30.04.2016

01.05-31.10.2017

01.11-30.04.2018

25.08-31.10.2017

 ЦЕНА по лице во 1/2 соба

 

     €

 €

 

 €
 

Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки