Хургада Чартер

*АКЦИЈА!!!! – 7 % ПОПУСТ на “Early Booking” во висока сезона! *
Важност на термини во период: Сите од 15. ЈУЛ до 30.АВГ
Важност за резервации во период: Сите од 12.АПР до 25.АПР

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ
Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта.

ЦЕНОВНИЦИТЕ СЕ ВО ФАЗА НА ИЗРАБОТКА ….НАСКОРО КОМПЛЕТНИ ЦЕНИ ЗА СИТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.АПРИЛ. 2019

ВО ПРИКАЧЕНИОТ ДОКУМЕНТ СЕ ДАДЕНИ ЦЕНИ ЗА ПОВЕЌЕ ТИПОВИ НА СОБИ. ВЕ МОЛИМЕ ДА ЈА ПРЕЗЕМЕТЕ ПОНУДАТА.

MER 4

MERAKI Beach Resort 4*(Adults Only )

од 439€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

дана 29

Dana Beach Resort 5*, Safaga

од 639€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

l3

La Branda Royal Makadi 5*, Makadi Bay

од 429€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

мер 19

Mercure Hurghada Hotel 4* (ex Sofitel)

од 409€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

STAR9

Sea Star Beaurivage 5* , El Dahar

од 389€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

hilton 6

Hilton Hurghada Resort 5*, Memsha

од 519€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

СГ 5

Seagull Resort Hurghada 4*, Sakala

од 409€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

AL 2

Albatros White Beach Resort 5*, Memsha

од 649€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

ЛП8

Le Pacha Hotel 3*, Sakala

од 359€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

AM 12

Amwaj Blue Beach Resort & SPA 5*, Soma Bay

од 379€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе