Апартмани

ГРЦИЈА со своите прекрасни, рајски острови, полуострови и приморски градчиња е секако дестинација која е на прво место по посетеност од нашите граѓани. Нашата понуда за ЛЕТО 2016, овој пат е збогатена со голем број на апартмани лоцирани во најатрактивните летувалишта во Грција, сите на одлична локација и по најповолни цени

Забелешка : Цените кои се наведени во табелите, се информативни и можат во секој момент, без најава да бидат променети.

ELENI Rooms, Nidri Lefkada (1)_m

(Macedonian) Lefkada / Nydri / Villa Eleni Pansion

од 93€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Villa FILOXENIA, Vrahos (1)_m

(Macedonian) VRAHOS / VILLA PHILOXENIA

од 107€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Villa VELISSARIOS, Vrahos (1)_m (1)

(Macedonian) VRAHOS / VILLA VELISSARIOS

од 93€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Long Summer, Sivota (6)_th

(Macedonian) SIVOTA / VILLA LONG SUMMER

од 149€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

VILLA MARILENA IPSOS

(Macedonian) CORFU / IPSOS / VILLA MARILENA

од 141€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Villa THOMAS, Limenaria Tasos (1)_th

(Macedonian) THASSOS / LIMENARIA / VILLA THOMAS

од 93€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Villa ROULA, Tasos Limenaria (1)_th

(Macedonian) THASSOS / LIMENARIA / VILLA ROULA

од 126€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Villa Parthenon, Neos Marmaras (1)_m

(Macedonian) Neos Marmaras / Villa Parthenon

од 107€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

ALEXANDROS FOURKA (1)_m

(Macedonian) Fourka / Villa Alexander

од 145€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Kasandra Furka DINIRA (1)_m

(Macedonian) Fourka / Villa Dinira

од 124€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе