Апартмани

ГРЦИЈА со своите прекрасни, рајски острови, полуострови и приморски градчиња е секако дестинација која е на прво место по посетеност од нашите граѓани. Нашата понуда за ЛЕТО 2016, овој пат е збогатена со голем број на апартмани лоцирани во најатрактивните летувалишта во Грција, сите на одлична локација и по најповолни цени

Забелешка : Цените кои се наведени во табелите, се информативни и можат во секој момент, без најава да бидат променети.

Matias10_m

(Macedonian) Parga / Villa Mathias

од 91€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

IMG_20170627_194658

(Macedonian) Vrachos Villa Argo

од 101€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

IMG_20170627_194658

(Macedonian) Vasiliki/Villa Athina

од 84€

... Повеќе

b_DSC_0113

(Macedonian) Leptokaria/Villa Dima

од 109€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

IMG_20180111_100836

(Macedonian) Polichrono/Villa Asimenia

од 117€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Villa FILOXENIA, Vrahos (1)_m

(Macedonian) VRAHOS / VILLA PHILOXENIA

од 86€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Villa VELISSARIOS, Vrahos (1)_m (1)

(Macedonian) VRAHOS / VILLA VELISSARIOS

од 77€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

b_DSC_0072

(Macedonian) SIVOTA / VILLA LONG SUMMER

од 120€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Argiro01_m

(Macedonian) Agios Nikitas / Villa Argiro

од 98€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Lefkada Nidri RIGAS (2)_m

(Macedonian) Nydri / Villa Rigas

од 93€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе