КАСАНДРА

Првиот крак Касандра, со низата туристички места и хотелски капацитети, кои како бисери се нижат покрај нејзините два брега, за многумина се издвојува како најатрактивен дел од Халкидики. Овој регион со своите специфични географски карактеристики: благ рељеф, зелени површини, борови шуми, прекрасни плажи и развиени туристички места, со години привлекува најголем број од странските туристи. Понудата на неговите најпознати летувалишта во годинашнава летна сезона, е сосема сигурно интересна понуда за најголемиот дел од македонските туристи. Дали вашето внимание ќе го привлече неповторливата Фурка, покрај заливот Термаикос, или пак познатите градчиња: Полихроно, Ханиоти и Пефкохори, покрај заливот Торонеос, воедно сигурно нема да згрешите. Изборот за одмор на Халкидики, е секогаш оној – вистинскиот.

IMG_20180111_100836

(Macedonian) Polichrono/Villa Asimenia

од 117€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Kasandra Furka FLEGOS (1)_m

(Macedonian) Fourka / Villa Flegos

од 111€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Polihrono STASHA  (1)_m

(Macedonian) Polichrono / Villa Stasha

од 105€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе